• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

AK Parti Seçim Bürosuna ziyaretler sürüyor

AK Parti Seçim Bürosuna ziyaretler sürüyor
Hakkari kanaat önderi Timur Yoldaş, 28.Dönem Ak Parti milletvekili adayı Akademisyen ve Hakkari'nin ileri gelen Dr. Hikmet Yaşar, köy ve mahalle muhtarı ile vatandaşlar yer aldı. AK Parti Hakkari Seçim irtibat bürosunu ziyaret etti.

3 gün önce görkemli bir törenle açılan Hakkari AK Parti Bürosuna ziyaretler kapsamından Hakkari Bağışlı Köyü (Xezekyan) Bölgesinden çok sayıda vatandaş büroya gelerek Hakkari Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez’i tebrik etti.

Gelen vatandaşları karşılayan Hakkari Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, seçim bürosunun herkese açık olduğunu söyledi.

Asıl amaçlarının Hakkari’ye hizmet etmek olduğunu ifade eden Ölmez şunları kaydetti.     ‘’  Belediye  başkanı kentin hizmetkarı olmalı. Burada çok kirli bir siyaset yürütüldü. Halka hizmet yansımadı. Bu yetkiyi bana verdiğiniz taktirde tüm bu sorunları gidereceğim. Tabi bunu sizin birlik ve beraberliğinizin yanında birde desteğinizle yapabilirim. Benim belediyecilik anlayışımda bir aşirete bağlılık yoktur.   

Ben Hakkâri halkının hizmetkarıyım. Bugün olduğunu gibi yarınlarda da insanlarımın yanında olacağım. Kazandığım paraları büyük şehirlere götürmedim. Yatırımlarımı sürekli bu şehirde yaptım. Yetkiyi bana verdiğiniz taktirde daha büyük projelerle işsiz genç bırakmayacağım.

Şehri yeniden dizayn edeceğim. Bu yetkiyi bana verdiğiniz taktirde sizlerin başına reis değil hizmetkar olacağımı söylemek isterim. Tekrardan beni karşılayarak onure eden halkıma teşekkür ediyorum” dedi.

Hakkari kanaat önderi Timur Yoldaş, 28.Dönem Ak Parti milletvekili adayı Akademisyen ve Hakkari'nin ileri gelen Dr. Hikmet Yaşar, köy ve mahalle muhtarı ile vatandaşlar yer aldı.

img-3558.JPG                       img-3561.JPGimg-3566.JPG                              img-3567.JPGimg-3569.JPGimg-3570.JPG                                                                                       

Bu haber toplam 3458 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim