• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

AK Parti'de temayül yoklaması yapıldı

AK Parti'de temayül yoklaması yapıldı
AK Parti Hakkari İl Başkanlığı’na müracaat ederek belediye başkan aday adayı olan 36 isim için sandıklar kuruldu.

Dijital ortamda partililerin kullandıkları oylarla Hakkâri’de merkez, ilçeler ve beldeler için belediye başkan adayı olacak isim belirlenecek.

Öğretmenevi salonundan düzenlenen temayül yoklaması saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Temayül yoklamasının açılış konuşmasını yapan AK Parti  Hakkari İl Başkan Vekili Mehmet Yoldaş yaptığı konuşmada “31 Mart yerel seçimlerinde aday olacak arkadaşlarımızın temayül yoklamasının öncelikle ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve partimiz adına hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yoldaş konuşmasının devamında şunları kaydetti. ‘’ 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde belediye başkan aday adayları için yapılacak, temayül yoklaması vesilesi ile ilimize teşrif eden Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Zonguldak Milletvekilimiz MKYK Üyemiz Kasım Bostan’

 23 . Dönem Milletvekilimiz Abdulmuttalip Özbek, MKYK Üyemiz Sayın Abdulmecit Tarhan,  Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Emrullah Gür, ,Eski İl başkanlarımız ama gönlümüzde eski değil eskimeyen birbirinden değerli  il başkanlarımız, il gene meclisi üyelerimiz, kadın, gençlik kolları başkanlarımız, yönetim kurulu üyeler,, belediye başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, belde başkanlarımız, AK Parti ailesinin değerli mensupları   hoş geldiniz diyorum.  

 Hepiniz hoş geldiniz. Değerli yol arkadaşlarımı yerel yönetimler bir ülkenin gelişmişlik aynasıdır. AK Partili belediyeler yaptıkları hizmetlerle yeni projeleriyle, başarılı politikaları ile halkımızın teveccühünü kazanmaktadır. Belediyecilik her şeyden önce sevdadır. Bu sevda insana ve insanın olduğu her mekana ulaşmak, onların hayatını kolaylaştırma sevdasındır.

Cumhurbaşkanımız liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde temeli atılan bu anlayış, tüm belediyelere örnek olmaktır. AK Parti olarak bizim siyaset felsefemiz  İnsanı Yaşat k devlet yaşasın’’ sözüdür. Bunu hayata geçirmenin en temel yolu da hizmet etmektir.

AK Parti’de temayül yoklamaları demokratik yarış için bir araya gelmek demek birbirine sarılan, birbirini kutlayan, birbirine hayır duada bulunan insanlar, belediye başkan aday adayları var.  Bizim temayül yoklamamızda kaybeden yoktur. Hizmet için hep birlikte inşallah bütün kardeşlerimiz bu bayrağı alacak en yukarılara taşıyacak.  AK Parti’nin Hakkari’de büyük bir zafere imza atacağına inanıyorum.

Çalmadık kapı, kazanılmadık gönül bırakmamak şuurunu ile çalışacağız.  Yeniden çıkmış olduğumuz yerel hizmetlere yarış yolunda , Rabbim hepimizi muvaffak etsin. Temayül yoklamamızın ilimiz, ilçelerimiz ve beldelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Aday adaylarımıza başarılar dilerim. ‘’ diye konuştu.

 Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi ise yaptığı konuşmada “31 Mart yerel seçimlerinde aday olacak arkadaşlarımızın temayül yoklamasının öncelikle ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve partimiz adına hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından partililer oylarını kullanmaya başladı.

Hakkari’de oy kullanma işlemi devam ediyor. Temayül yoklamsına Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi, Zonguldak Milletvekili MKYK Üyesi Kasım Bostan’  23 . Dönem Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Genel Merkez Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Emrullah Gür, MKYK Üyesi Avukat  Abdulmecit Tarhan Akademisyen Hikmet Yaşar, ,Eski İl başkanları, il genel meclisi üyeleri, kadın, gençlik kolları başkanları, yönetim kurulu üyeler, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, belde başkanları ve partiler katıldı. |

f-2ow5fxwaa3jnp.jpgf-2ow5exyaap5or.jpgimg-2071.JPG

 

 

Bu haber toplam 2519 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim