• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

AK Parti'den basın ve kamuoyuna!

AK Parti'den basın ve kamuoyuna!
AK Parti Hakkari İl Başkanlığı 17 Mart 2024 tarihinde dem parti tarafından düzenlenen Nevruz etkinliğinde bazı konuşmacıların açıklamasına tepki gösterdi.

17 Mart 2024 tarihinde dem parti tarafından düzenlenen Nevruz etkinliğinde bazı konuşmacıların, AK Partimiz, İl Başkanımız Sn. Av. Zeydin KAYA ve İl Belediye Başkan Adayımız Sn. İsmet ÖLMEZ hakkında sarfettikleri kin, nefret ve iftira dolu söylemlerini şiddetle kınıyoruz.

20 yıl boyunca, Hakkari Belediyesini yönetmiş bu çevre, 20 yıl boyunca da şirin Hakkari’mizi çamur, toz ve çöp içerisinde bıraktılar. Bütün Hakkari halkımız buna şahittir. Buna rağmen halkımızın yüzüne gülüp hizmet üreteceklerini yalanını utanmadan hala dile getirmektedirler. 

Hakkari’yi ilk kez asfalt ile buluşturan, halkımızı çamur, toz ve çöplüklerden kurtaran ve şehrimizde  gerçekleşen çok sayıda hizmete imza atan Valilerimizi zulüm yapmakla itham eden bu şahıslar acaba Valililerimizin yaptığı kaldırımlar ve yollarda yürürken utanıyorlar mı!

Malum çevrenin iftiralarına maruz kalan AK Parti Belediye Başkan Adayımız Sn. İsmet ÖLMEZ, dün buradaydı, bugün burada ve yarın da burada olacaktır. Hakkari’nin bir evladı olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da Hakkari’ye hizmetkar olmaya devam edecektir.

Ancak bu malum çevre geçmişte olduğu gibi bugün de asil halkımızın değerlerini istismar etmeye devam etmektedir. 20 yıl boyunca Hakkari Belediyesi’nde yetim hakkı çaldılar, yandaşlarına peşkeş çektiler, Aziz Hakkari’mize hizmet anlamında bir çivi dahi çakma becerisini gösteremediler.

Bizleri hırsızlıkla itham eden bu tipler çok iyi bilirler ki bizim bütün hayatımız yalancılara, dolandırıcılara ve hırszılara karşı mücadele ile geçmiştir. Bu dönemde de açtığımız temiz sayfa sümbül dağının karları kadar tertemiz ve beyazdır. Alnımız her zamanki gibi aktır ve buna bütün halkımız şahittir. 

Hırsızların ve bu aziz milletin yakasından düşmeyenlerin kimler olduğunu asil Hakkari halkı çok iyi bilmektedir. 
Yine belli bir süreden beri başkanımız ve adayımız hakkında sosyal medya trolleri tarafından, montajlarla karanlık kampanyalar, iftiralar ve yalanlar ile saldırı yapılmaktadır. Herkes bilsin ki sosyal medya trollerinin ve çakalların müddeti aslanların meydana çıktığı vakte kadardır.

Biz, İl Başkanımız Sn. Av. Zeydin KAYA ve Hakkari Belediye Başkan Adayımız Sn. İsmet ÖLMEZ abimizle gurur duyuyoruz. Biz adayımızı Hakkari’ye hizmetkar yapmakta kararlıyız. Milletimizin de teveccühü ile 31  Mart 2024 günü bunu başaracağız.

Kim ne derse desin, kim hangi hesabın içinde olursa olsun biz Hakkari’ye hizmet etmekten vazgeçmeyeceğiz. Aziz Hakkari’mizi partimizin eser ve hizmet siyaseti ile buluşturup, Hakkari’mizi, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik” anlayışı ile buluşturacağız.
Kamu oyuna saygıyla duyurulur.
AK PARTİ HAKKARİ İL BAŞKANLIĞI

ab210519-c5f8-4f51-8de5-fb0f90782a93.jpg

Bu haber toplam 2510 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim