• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

AK Parti'den basına ve kamuoyuna

AK Parti'den basına ve kamuoyuna
AK Parti Hakkari İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, AK Parti ve Cumhur ittifakı son 21 yıl olduğu gibi Milletimizin teveccühü ile 5 yıl daha milletimize hizmet etme şerefine nail olmuştur denildi.

AK Parti Hakkari İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada," 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimi ile 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminde AK Parti ve Cumhur ittifakı son 21 yıl olduğu gibi Milletimizin teveccühü ile 5 yıl daha milletimize hizmet etme şerefine nail olmuştur.

AK Partimizin ortaya koyduğu millete hizmet yolculuğunun farklı siyasi parti mensuplarının ilgisini çekmesi çok doğaldır.

Çukurca İyi Parti İlçe Başkanı Sn. Zeki ERTUNÇ ve Yönetimi ile Çukurca Genç Parti İlçe Başkanı Sn. Erhan SEVEN ve yönetiminin mevcut Partilerinden istifa etmek suretiyle, şanlı ve kutlu davamız AK Parti'mize katılmaları üzerine düzenlenen rozet takma merasiminin İyi Parti Hakkari İl Başkanlığını rahatsız etmesini elbette ki anlamaktayız.Ancak şunu unutmamak gerekir ki AK Parti,Türkiye'deki her demokratik düşüncenin, milletimiz için çalışan her ferdin kendine yer bulabildiği partidir. 

İyi Parti Hakkari İl Başkanlığı yerel basına düşen basın açıklamasında Sn Zeki Ertunç ve Sn Erhan Seven'in Kendi partileri ile ilişiği bulunmadıgı ve AK Parti tarafından yapılan torenin yalandan ibaret olduğu şeklindeki beyanatları kendi içinde çelişkilidir. Zira İyi Parti Hakkari il Başkanlığı Sn Zeki Ertunç'un Çukurca ilçe başkanı iken 18 Mayıs 2023 tarihinde iyi partiden istifa ettigini ve yine Erhan Seven'ın kendi üyeleri iken istifa ettiğini ifade etmek suretiyle AK partimize dönük iftiralarını kendi açıklamaları ile çürütmüşlerdir.

AK Parti 21 yıllık eser ve hizmet tecrübesinin halkımıza verdiği güven ve istikrarın devamı için yeni katılımlarla her gün büyüyerek ve doğru adımlar atarak yola devam edecektir

AK Partimize yeni katılan arkadaşlarımıza başarılar diliyor,  Katılımların İlimize, AK Parti'mize ve Çukurca  ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz" denildi. 

Bu haber toplam 2564 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim