• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

AK Partili adaylardan Şemdinli çıkarması

AK Partili adaylardan Şemdinli çıkarması
AK Parti Hakkari Milletvekili Adayları Şemdinli ilçesindeki ziyaretlerini sürdürüyor.

14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti Hakkari Milletvekili adayları Şemdinli ziyaretleri sürüyor.

Ziyaretler kapsamında heyette bulunan Milletvekili adayları Abdulmuttalip Özbek , Hikmet Yaşar, Mehmet Budak AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi, Teşkilat Koordinatörü Avukat Abdulmecit Tarhan,

İlk önce Şemdinli Eski İl Başkanı Fahri Şakar AK Parti aday Adayı ve önceki dönem ilçe başkanı Fikri Algül ,Herki Aşireti Kanaat önderi Sabri Gündoğan , İl genel meclis Üyesi Azizhan Gündoğan ve ailesini , Eski Milletvekili ve Bayi Aşireti Kanaat Önderi Hakkı Töre ve akrabaları Akbal Köyü (Soranser) Mela Abdurrahim Baltuk ve akrabaları ziyaret etti.

Ardından heyet Şemdinli Üzümkıran köyünde bulunan Herki Aşireti kanaat önderi AK Parti Hakkari Milletvekili adayı Mehmet Fırat'ı Çatalca (Dêman) köyü Milletvekili aday adayı Mehmet Geylani ve akrabalarını ve son olarak Korgan (Gulank) köyünde Cengiz Töre ve köy sakinlerini ziyaret ederek, hasbihal etti.

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, şunları kaydetti.
'' Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, Türkiye Yüzyılı ve 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemizi ve şehrimizi aynı heyecanla daha yüksek bir seviyeye taşımak, halkımızın sorunlarına çözüm getirmek adına AK Parti milletvekili adaylarımızı tebrik ediyorum “dedi.

fufeb41wcayxnjl.jpg

Kaya “AK Parti olarak başarımızı birlik ve beraberliğimizden, gücümüzü de milletimizden alıyoruz. Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek; ülkemizi daha ileriye taşımak için mücadele veriyoruz. 14 Mayıs’ta da Cumhur İttifakı olarak; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı olarak daha güçlü bir irade ile seçmek,

Cumhur ittifakını TBMM de daha güçlü temsil ettirmek için var gücümüzle çalışacağız. Kadın, erkek, yaşlı, genç hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, hep beraber Türkiye olacağız" şeklinde konuştu.

fugol2qxwaamgjb.jpg

 

Bu haber toplam 1316 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim