• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

AK Partili Başkan Kaya’dan konut müjdesi

AK Partili Başkan Kaya’dan konut müjdesi
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Karşıyaka Mahallesi Gupsi mevkiinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 297 konutun yakında hak sahiplerine teslim edileceği müjdesini verdi.

Kontların tamamlandığı Gupsi mevkiinde incelemelerde bulunan Başkan Kaya, burada basın mensuplarına açıklamada bulundu. Kaya, ” Mumlumunuz olduğu üzere Gupsi mevkiinde TOKİ tarafından Hakkarimize 297 adet konut yapılmış idi. Konutların bütün işlemleri bitmiş teslimata hazırdır Hakkarimize hayırlı olsun” dedi.

-Eski evleri yıkıp yeni evler yapacağız

Başkan Kaya, ayrıca kendimizdeki çarpık kentleşmenin ölüne geçmek için eski evleri yıkıp yenilerini yapacağız dedi.

Kaya,” Hepimizin bildiği üzere şehrimizde köyden kente göç nedeniyle çarpık bir kentleşme meydana gelmişti. Biz TOKİ üzerinden, yine imkanı olan insanları çok hızlı bir şekilde eski evleri yıkmak suretiyle yeni inşaat yaparak şehrimizi depreme karşı daha da dayanıklı bir hale getireceğiz. Kentimizde aynı zamanda ciddi anlamda memleketimiz ve ilimizde konut sıkıntısı var. Yeni konutların yapılmasıyla birlikte bu konut ihtiyacı da karşılanmış olacaktır bu bir müjde”

-Başkan Kaya’dan 804 adet yeni sosyal konut müjdesi

Başkan Kaya Hakkari ve ilçelerinde 804 yeni sosyal konutun yapılması için bahar aylarında arsa ve arazi teminine başlanacağını söyledi.

Kaya, ”İkinci müjde yine aynı ekiple birlikte sayın Cumhurbaşkanımızın sosyal konut projesi kapsamında Hakkarimiz için 804 adet konutun yapımı için Hakkari merkez dahil olmak üzere diğer ilce ve beldelerimizde yine arazi ve arsa tespiti yapılarak Allah nasip edersen bahar aylarında hızlı bir şekilde inşaata başlanacaktır.

Gupsi mevkiinde yapılan incelemelerde Başkan Av. Zeydin Kaya’ya İl Başkan Yardımcısı H. Salih Kahraman, İl Başkan Yardımcısı Zekeriya Şen, İl Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter eşlik etti. Haber: Feyzullah Taş

img-0943.JPGimg-0941.JPGimg-0952.JPG

Bu haber toplam 2488 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim