• BIST 9908.63
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

AK Partili Özbek dert dinliyor

AK Partili Özbek dert dinliyor
AK Parti Hakkâri İl Başkanı 23.Dönem AK Parti Hakkâri Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, merkez ve il dışında gelen vatandaşları makamında kabul ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinleyip taleplerini alarak hemen ilgili yerlere aktarıyor.

il teşkilatı ile beraber Hakkari merkez, ilçe, belde, köy ve mezraları ziyaret ederek halkın sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Özbek, boş zamanlarında da parti binasında halkın sorun ve sıkıntılarını dinliyor. Kimisinin iş, kimisinin yol, kimisinin ise doğalgaz sorunu için için ziyaret ettiği Başkan Özbek yoğun bir mesai harcıyor.

Misafirlerine öğle yemeği ikram eden Başkan Özbek, kendisi yemek yemeden ilçelerde gelen vatandaşlarla ilgilendi. Halkın sorun ve taleplerini alarak anında ilgili yerlere bildirerek çözüm bulmaya çalışan Başkan Özbek, parti gözetmeksizin herkese kapılarının açık olduğun ifadesini yeniledi.  Halkın hizmetkarı olduklarını ifade eden Başkan Özbek, kendine iletilen sorunları not çalarak imkanlar çerçevesinde çözmeye çalıştıklarını söyledi.

-Mahalle sakinleri doğalgaz istedi

Hakkari'nin Dağgöl Mahallesi Kalealtı semti sakinleri ise, Başkan Özbek'ten semtlerine 150 metre mesafede kalan doğalgazın tamamlanması için ricada bulundular. Mahalle sakinleri, "Sayın başkanım Dağgöl Mahallesi Kalealtı semti merkezi bir noktadadır. Yukarı Merzan Mahallesi ve Aşağı Biçer Mahallesine doğalgaz hattı çekilmesine rağmen evlerimize 150 metre kala çalışmalar durduruldu.

Doğalgaz hattı bugün yarın çekilecek diye, bizler kışlık yakacak almadık, bazıları ise kaloriferlerini söktü. Merkezi olmayan yerlere doğalgaz gidiyor merkezin içindeki evler doğalgazsız kalıyor bu nasıl bir plan ve programdır bizde anlayamadık. Sayın valimiz ve AK Parti il teşkilatından ricamız mahallemize acilen doğalgaz ulaştırılmasıdır" şeklinde dert yandılar.

 Başkan Özbek, doğalgaz genel müdürü ile görüşerek, vatandaşların doğalgaz taleplerini iletti. Elinde geldiğini yapmaya çalıştığını ifade eden Başkan Özbek, vatandaşların doğalgaz sorununun acilen çözülmesi noktasında girişimlerini sürdüreceklerini belirti.

Yorgunluğu gözlerinde belli olan Başkan Özbek'in ziyarete gelen tüm misafirlerini kapıda kabul edip kapıda uğurlaması ise dikkatlerden kaçmadı. Haber: Feyzullah Taş

dsc-6096.JPGdsc-6097.JPGdsc-6099.JPG

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim