• BIST 10147.07
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Akar’dan kampanya teşekkür mesajı

Akar’dan kampanya teşekkür mesajı
Sosyal medya hesabında Bal ailesinden 3 engelli gencin sıcak bir yuvanı yapılması için yardım kampanyası başlatan ve kampanyası büyük ilgi gören Sanat yönetmeni ve organizatörü İsmail Akar, teşekkür mesajı yayınladı.

Akar mesajında,”Sayın halkımızı bilgilendirmek için bu mesajı yayınlama gereği duydum. Saygı değer Hakkari halkımıza, işadamlarımıza, esnaflarımıza ve basın mensuplarına ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Yaklaşım 8 gün önce sahsıma ait  bütün sosyal medya hesaplarımdan hemşehrimiz  olan soyadları BalL olan üç engelli kardeşim için başlattığım kampanyayı sizlerin verdiği vaatler neticesinde amacına ulaştığı için sonlandırdım.

Söz konusu kampanya komisyonu bilgilerim sonucu oluşturulmuştur. Kampanyamıza destek veren Hakkari'li iş adamlarımıza ve esnaflarımıza, engelli 3 kardeşimiz, halkımıza, şahsım adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

-Çok değerli Hakkari halkımız

Yine dualarıyla bizleri yalnız bırakmayan siz halkımıza ve siz dostlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

-Çok değerli belediye başkanlarımız

 Çukurca Belediye Başkanımıza, Durankaya Belediye Başkanımıza, Esendere Belediye Başkanımıza ayrı ayrı teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum.

-Çok değerli Servet Yağmur dostum

Benimle koordineli istişarede bulunan ve çalışan Trakya Hakkarililer Derneği Yöneticilerinden sayın Servet Yağmur Bey'e teşekkür ediyorum.

-Çok değerli dostum Yusuf Harputlu dostum

Kampanyamıza destekte bulunan can dostum sayın Yusuf Harputlu'ya T teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum.

-Saygı Değer Medya Mensuplarına

Hakkari Basın mensuplarımızdan gazeteci-Şair- Yazar ,Hakkari Haber Tv  genel yayın yönetmeni ve Hakkari’nin  sesi radyosu sahibi Sayın Hakan Taş’a,  Hakkari Haber TV sahibi ve İhlas Haber Ajansı (İHA) Temsilcisi sayın Feyzullah Taş’a, Spor yazarı Sayın Murat Taş''a, Demirören Haber ajansı (DHA) Hakkari temsilcisi ve Hakkari objektif haber imtiyaz sahibi Sayın Mehmet Özkan’a, Çölemerik haber  yönetmeni Sayın Serkan Kaya ve Sayın Hikmet Temeş’e teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum.

Bu kampanyada benimle beraber olan özverili çalışan 3 hemşerimizin akraba ve yakın komşuları Sayın Şivan Boyar, Sayın Zafer Kaplan, Sayın Ahmet Korkut 'a ve Sayın Deniz Kaçar'a Teşekkür ediyorum.

Halkımıza açıklama:

Kampanya yardım listemizi; Hakkari kanaat önderlerimize,Hakkari Bulak mahallesi muhtarı Niyazi Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Ferdi Aksaç’a ve yine bu sahada başarılı çalışmalar sürdüren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Bugün itibarıyla (3 Şubat 2021) Muhtarlar Derneği Başkanıı Ferdi Aksaç ve Bulak mahallesi muhtarı Niyazi Yılmaz ile birlikte bir komisyon halinde yardım vaadinde bulunan işadamlarımıza ve esnaflarımıza yardım listesi ile gidip destekleri sağlayacaklardır.

Sonuç  olarak ; Söz konusu toplanan inşaat malzemeleri ve diğer malzemelerin yer aldığı genel yardım listesi;Muhtarlar Derneği Başkanı ve,Bulak mahallesi Muhtarımıza ve tüm basın mensuplarımıza iletilerek Hakkari kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Saygılarımla İsmail Akar kampanya koordinatörü ve Sanat- müzik yönetmeni ve organizatörü

 

Bu haber toplam 1888 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim