• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Antalya’da Hakkari güçleniyor

Antalya’da Hakkari güçleniyor
Derneklerin çok önemli görevleri vardır. Dernekler hangi amaçla kurulmuş olursa olsunlar özünde bir davaya olan inanç ve bir şeyleri gerçekleştirebilme arzusu yatar.

Bireysel bir sesin topluca daha gür çıkmasını, oluşturulan bu tüzel kişilik sayesinde daha fazla ciddiye alınarak bir güç oluşturma çabasıdır.

Türkiye’nin her tarafında ikamet eden ve yaşayan Hakkarililer vardır. Örgütlenme ve oluşum konusunda ne yazık ki sınıfta kaldık. Sadece İstanbul-Ankara-İzmir-Antalya ve Mersin’de derneklerimiz vardır. Mersin aktif değil yani neler yaptıklarını hiç bilmiyoruz. İstanbul’da ikinci dernek kuruldu. Ankara çok gecikmeli, Van’da ise sahip çıkılmadı ve kapandı.

Antalya da ise Abdurrahman Aktaş başkanlığında dernek çok iyi bir yol izledi.  Abdurrahman AKTAŞ ’ın vefatıyla yönetimde boşluk oluştu, vekaleten Av. Hadi CİN ve arkadaşları Mehmet Selim ONAT, Mehmet AYNE, Necati CÜMBÜŞ, Nazif SANSAR, Murat CEYUN üç yıl beraber görev yaptılar.

Antalya Hakkarililer Derneği toplanarak yeni yönetimi seçti. 16.12.2018 Pazar günü yapılan olağan genel kurulda başarılı spor adamı Salih Selek yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu başkan yardımcılığına Hadi CİN, başkan yardımcılığına Mustafa KURT, sayman Ahmet BAHADIR, Sekreter İbrahim ÇİFTÇİ, Üyeler: Şeref TUNÇ, Cihan ŞİMŞEK ‘den oluşan yönetim kurulu göreve başladı.

 Başkan SELEK : “Derneğimiz hemşerilerimizin bir araya getirilmesi, iyi günde kötü günde birbirlerinden haberdar olmaları, Antalya ‘da kültürümüzü yaşatmaya, öğrencilerimize destek sağlama amaçlıdır. Beni bu göreve yeniden seçtikleri için tüm üyelerimize teşekkür ederim. Yönetim kurulu olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz, hepimize hayırlı olsun “ dedi.

Hakkari Haber olarak Başkan SELEK ve Yönetim Kuruluna başarılar diliyor, güzel haberlerini her daim bekliyoruz.

7e9eae9c-ce4d-430b-a5cd-fca5251fe9c3-001.jpg

Bu haber toplam 3832 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim