• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Arslan "Bizim kapımız muhtarlarımıza daima açık"

Arslan "Bizim kapımız muhtarlarımıza daima açık"
Hakkari İnşaat Mühendisi ve AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yrd./AK Parti Hakkari İL YKM Başkanı Şaban Arslan Bizim kapımız muhtarlarımıza daima açıktır dedi.

 Geçmişten günümüze kadar gelen demokrasimizin ilk temel taşlarını oluşturan muhtarlık müessesesi 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş, bugüne kadar işlevi ve önemini koruyarak devam etmiştir. Muhtarlarımız köy ve mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağı olarak vatandaşlarımızla devletimiz arasında çok önemli bir köprü görevi üstlenmişlerdir.

Bu minvalde bizlerde daima bir arada olduğumuz muhtarlarımızın, sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerini dinleyerek, çözüm yolları üretmeye gayret gösteriyoruz. AK Parti olarak, muhtarlarımıza gereken önem ve değeri vererek, merkezi idare ile koordinasyonu, ülkemizin ve şehrimizin her önemli meselesinde söz sahibi olmaları noktasında Parti olarak birçok adım attık.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın demokrasi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlarımızın sorunlarını, talep ve isteklerini dinleyebilmek adına onlarla belirli periyotlarla bir araya gelerek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin kapılarını onlara sonuna kadar açmıştır.

Bu anlamda İdari teşkilat içinde muhtarlıkların küçük ama rolü büyük bir kilit taşı olduğunu belirtmekte fayda var.  Kamu hizmetlerimizin verimli ve etkili bir şekilde tüm vatandaşlarımıza ulaşmasında muhtarlarımızın taşıdığı önem oldukça büyüktür.

Hizmet kalitemizin arttırılarak en üst seviyede sağlanmasında, hükümet politikalarının geliştirilmesinde vatandaş odaklı yönetim anlayışıyla çalışan muhtarlarımız en önemli rehberlerimizdir. 

Hayatı boyunca demokrasinin yerelden başladığına inanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizim için her zaman ön plandadır. Böyle önemli bir görevi üstlenen tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

      İnş. Müh. Şaban ARSLAN
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yrd./AK Parti Hakkari İL YKM Başkanı

Bu haber toplam 939 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim