Atalay Ailesinin Görkemli Düğünü
Kaynak:Hakkarihabertv.com
TOBB İlköğretim Okulu önünde gerçekleştirilen görkemli düğün töreni, renkli görüntülere sahne oldu.
Genç çift Mahsun Atalay ile Sibel Aydoğdu’nun mutluluğu gözlerinden okunurken, düğüne katılan davetliler düğün boyunca halaylar eşliğinde eğlendi. Yoğun katılımın olduğu düğünde misafirler, çalınan birbirinden güzel yöresel müziklerle coşkulu anlar yaşadı. Özellikle gençlerin oluşturduğu halay halkaları düğüne damgasını vururken, düğün alanında adeta bayram havası esti.
Sağdıç İlhami Duran, Düğün boyunca damat Mahsun Atalay’ın yanında yer alarak misafirlerle yakından ilgilendi. Samimi görüntülerin ortaya çıktığı düğünde dostluk ve kardeşlik mesajları ön plana çıktı.
HABERİN FOTOĞRAFLARINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN
Mutlu günlerinde misafirleri yalnız bırakmayan Atalay ve Aydoğdu aileleri, davetlilere teşekkür ederek bu özel günün kendileri için büyük anlam taşıdığını ifade etti. Düğün boyunca aile büyüklerinin heyecanı dikkat çekerken, özellikle damadın babası Abdullah Atalay’ın misafirleri tek tek karşılayıp ilgilenmesi takdir topladı.
Abdullah Atalay yaptığı teşekkür konuşmasında, “Bugün evlatlarımızın en mutlu günlerinden birini yaşıyoruz. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabbim tüm gençlerimize böyle güzel yuvalar kurmayı nasip etsin,” ifadelerini kullandı.
Atalay ve Aydoğdu Ailesine Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz.