• BIST 10643.58
  • Altın 2504.005
  • Dolar 32.1989
  • Euro 34.8984
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 26 °C

Bakan Şahin'den Hakkari'ye övgü

Bakan Şahin'den Hakkari'ye övgü
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Hakkari’de olmanın sevinci ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, Hakkari’nin ülkenin güzel köşelerinden biri olduğunu belirtti.

Şenler otelinde işadamları ve bazı muhtarlarla bir araya gelen Bakan Şahin, ”Hakkari ülkenin güzel köşesinden biridir. Doğa güzellikleri yanında tarihi değerlere sahip bir ilimizdir. Daha da doğrusu bağrında barındırdığı insanlarıyla çok daha değere sahip bir ilimizdir. Vatansever değerlerine bağlı, törelerine bağlı inançlı çalışkan insanı çok büyük değere sahip bir ilimiz. Ülkemizin diğer illerine göre coğrafi olarak mesafe uzaklığı vardır.

Ama bu uzaklığı kapatmak için gerek karayolu ulaşımında, gerek hava yolu ulaşımında yeni imkanlar ortayla koymak için devletimiz, hükümetimiz çok özel bir çalışma ve program hayata geçirmektedir. Havayolu ve karayolu ulaşımı ile bu ilimiz geleceği her açıdan rağbet gören ve yıldız olacak illerden biri olacak. Yakında burada bir gelişmenin olacağını hepimiz göreceğiz. Hepimizin dileği 2013 yılında huzur barış ve kardeşlik içerisinde yaşamayı başarmasıdır.

Yeryüzünde savaşların kargaşaların kan dökmelerin olmamasıdır. Yaptığımız bu dileklerimiz nerede yapılırsa yapılsın samimi olduktan sonra mutlaka karşılığı görülecektir. Bu güzel dilekler Hakkari’de yapılırsa Hakkari, toprağını, insanının ve Hakkari atmosferinin bu dileğimize vereceği katacağı artı değerler vardır. Burada barış ve kardeşliği istemek burada paylaşmayı ifade etmek başka yerlere göre biraz daha güzeldir diye temenni ediyoruz. Hakkari insanının, mertliğini, cömertliğini, dostluğunu ve misafirperverliğini daha önceki gelişlerimizde görmüştük.

Bu gecede aynı sevgiyi yaşadım. Hakkari’nin bu yiğit özelliğini bu vesileyle ülkemizin her yöresine duyurmak istiyoruz. Ülkeyi sevmek hepimizi başarıya götürür. Bizi daha çok huzura kavuşturacağına inanıyoruz. Yanlış işler yapmak yanlış yollardan yürümek oldukça yüksek bunları da zaman zaman görüyoruz görmekteyiz. Ama biz bu akşam Hakkari’de diyoruz ki yine sevmek daha çok sevmek görüşmek konuşmak ve bu ülkenin değerini anlamak diyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com

bakan-sahin-1.jpg
 

Bu haber toplam 6014 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 19
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim