• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Bakan Yrd. Eminoğlu "Hakkari'de 70 tesis yaptık"

Bakan Yrd. Eminoğlu "Hakkari'de 70 tesis yaptık"
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hakkari’ye geldi.
Parti İl Başkanlığına geçen Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, partililer tarafından karşılandı.

Ziyarette Eminoğlu’na Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Ak Partinin Hakkari Belediye Başkan aday adayları, Ayhan Tunç, Harun Aşan, Adem Çatal ve Yılmaz Azizoğlu ile Çukurca Belediye Başkan aday adayı Gökhan Turan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yoldaş, Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir ve Gençlik kolları Başkanı Kenan Beyter eşlik etti.

Partililerle gerçekleştirilen toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Selimoğlu’nu Hakkari’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

14 Mayıs seçimlerinde Ak Parti Hakkari il teşkilatı olarak büyük başarılara imza attıklarını anlatan Başkan Kaya, teşkilat olarak 31 mart yerel seçimlerine hazır olduklarını ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu ise Hakkari’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, parti tekilatı ile buluştuklarını kaydetti.

Bugün Hakkari’deyiz Hakkari’de olmaktan mutluyuz. Gerçekten Hakkari’yi seviyoruz. Daha önce çeşitli vesileler ile Hakkari’ye gelmiştik. Bugün Bakan yardımcısı sıfatı ile buradayız.  Çeşitli ziyaretlerimiz olacak. Sayın Valimizi ziyaret ettik. Gençlik merkezimizi ve akabinde de kayak merkezini ziyaret edeceğiz” dedi.

Hakkari’de bulunmanın en önemli sebebinin Gençlik Spor Bakanlığının kentteki faaliyetlerini yerinde görmek ve denetlemek olduğunu bildiren Eminoğlu, Hakkari gençliği için ellerinden geleni yapma gayretleri içinde olduklarını kaydetti.

Bakanlık olarak Hakkari’de 70’in üzerinde tesis yaptıkları dikkat çeken Eminoğlu, “Gençlik merkezlerimizle, üniversitelerdeki genç ofislerimizle yine gençlik kamplarımızla, spor tesislerimizle havuzlarımızla bir çok noktada Hakkari’de 70’in üstünde tesis yaptık.

Bunları daha da geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız özelikle ifade ettiği ‘Türkiye Yüzyılı gençlerin yüzyılı spor yüzyılı iddiasını Hakkari’de de en iyi şekilde hayata geçirmek için bu mücadeleyi ortaya koyacağız” dedi.

Eminoğlu şözlerine şu şekilde devam etti: “Parti teşkilatları olarak önümüzde iki buçuk aylık bir süre var. Bu seçimlere canla başla hepimiz hep birlikte sahada olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ifade ettiği gibi Mayıs eçimlerini taçlandırmak için büyük bir zafer nasip etti Allah’ü teala herşeye rağmen, deprem yaşanmış, kovid yaşanmıştı. Ekonomik sıkıntılar vardı. Ama bu millet basireti ile feraseti ile tekrardan Sayın Cumhurbaşkanımza onay vermiş oldu.

 

Yerel seçimlerde de güzel bir netice almak için var gücümüzle çalışacağız” Toplantıda katılımcılar Bakan Yardımcısı Eminoğlu’a taleplerini iletti.

img-3039.JPGimg-3066.JPGimg-3076.JPGimg-3097-001.JPG

2faebf63-1c9f-4905-8f00-fa094feebe9c.jpg

Bu haber toplam 1824 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim