• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

BAL GİBİ BAŞKAN…

BAL GİBİ BAŞKAN…
Hakkâri Amatör Ligine yeni bir spor kulübü katıldı. Başkanlığına genç iş insanı Şerafettin Ege getirildi.

Hakkârili İş insanı ve Ege balcılığın sahibi Şerafettin Ege Hakkâri’de sevilen, sayılan işini layıkıyla yapan genç bir iş insanı. 

İşinin yanında gençlerle sürekli iç içe olan gençlerin sportif faaliyetlerine destek veren gerçek bir spor sevdalısı olarak da ilimizde tanına bir şahsiyet. 

Spor ve sporcuya verdiği destekle spor camiasının takdirini hep kazanan genç iş insanı büyük bir sorumluluk üstlenerek yeni kurulan Ceylanlı Spor Kulüp Başkanlığına seçildi.  

Genç iş insanı işinin yanında, bundan sonra hedefinin Hakkâri sporunun ve futbolunun başarısı için mücadele edecek. 

Kendi Köyünün ismini taşıyan Ceylanlı Spor Kulübü bu sezon ve bundan sonraki sezonlarda başta Hakkâri Amatör Ligi ve farklı branşlarda mücadele edecek.

Genç iş insanı ve Ceylanlı Spor Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Ege Haber sitemize duygularını şu şekilde ifade etti” Ben yıllardır. Hakkâri’de başta bal ve kilim işi olmak üzere ticaretle uğraşmaktayım.

Güzel köyümüzün güzel ve kaliteli balını ilimiz başta olmak üzere ülkemize ve dünyaya tanıtarak ilime ekonomik ve tanıtım konusunda destek vermekteyim. İş hayatımın yanında sportif alanda gençlere destek vererek onların gelişimi ve başarısı için mücadele edeceğim.

Bundan sonra yeni kurulan Ceylanlı Spor Kulübümüzü sahiplenerek gençlerin ve Hakkarisporun yanında olacağım. Buradan herkese bir çağrıda bulunmak istiyorum.

Hakkâri’de gerek iş insanı, esnaf olsun yani herkesin bu gençleri sahiplenmesi gerek ben inanıyorum bu genleri sahiplenirsek Hakkâri spor alanında büyük başarılar elde edecektir. Yeni takımımız Ceylanlı Sporu kurmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Memleketimize ve spor camiasına hayırlı olsun ”dedi.

Takımın teknik sorumluluğuna getirilen eski Hakkarispor profesyonel futbolcusu Halil Toprak getirildi.
Geçmişi başarılarla dolu olan Hakkâri Sporuna büyük emek veren Halil hoca duygularını şu şekilde ifade etti” Küçüklüğümden beri futbola büyük bir sempati duymaktayım. Sporu hele futbolu çok seviyorum. Yıllarca Hakkâri’de Amatör ve profesyonel futbolcu olarak top oynadım.

Şimdi ise teknik sorumlu olarak güzel şehrime hizmet etmekteyim. Başkanımız Şerafettin beyin dediği gibi tek hedefimiz Hakkâri gençliği ve sporu onun için çalışmaktayız.

Takımımız yeni kuruldu genç ve çalışkan bir başkanımız var. Allah ondan ve yönetim kurulundan razı olsun. Yeni takımımız Hakkâri ilimize, ülkemize ve spor camiamıza hayırlı olsun “dedi.

Hakkâri Haber TV ailesi olarak yeni kurulan Ceylanlı Spora başarılar dileriz.

ege-bal.jpgsans-titre-1-045.jpg

Bu haber toplam 3965 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim