• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Başarılı ekibi kıyafet jesti

Başarılı ekibi kıyafet jesti
Hakkari'de düzenlenen halk oyunları yarışmasında stilize dalda il birincisi olan Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü öğrencileri, valilik tarafından kıyafetle ödüllendirildi.

 

Haber: Feyzullah Aksu -Bir süre önce Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması'nda 27 takım arasında stilize dalda birinci olan ve Elazığ'da düzenlenecek olan bölge yarışmasına girmeye hak kazanan Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü, valilik tarafından halk oyunları kıyafeti ile ödüllendirdi. Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Sabah Saklı, Okul Aile Birliği Başkanı Medeni Kazak ve halk oyunları eğitmeni Aynur Er, İl Milli Eğitim Müdürü M. Sena Aykut'u makamında ziyaret ederek valiliğin kendilerini diktirip hediye ettiği kıyafetleri gösterdiler.

Okul Müdürü Sabah Saklı, kulüpler arası halk oyunları yarışmasında değişik dallardan 8 takımın birinci olduğunu belirtti. Okullarının ise stilize dalda birinci olduğunu belirten Saklı, Hakkari Valisi Muammer Türker'in öğrencilerine kıyafet aldığını belirterek okulu ve öğrencileri adına kendisine teşekkür ettiklerini belirtti. Saklı, "Okulumuz birçok dalda başarılar elde etmiş ve kupalar almıştır. Halk oyunları yarışmasında da ekibimiz stilize dalda il birincisi olarak Hakkari'yi Elazığ'da yapılacak bölge yarışmasında temsil edecektir. Yapılacak yarışmada öğrencilerimizin giyeceği kıyafetleri sayın valimiz hediye etti. Kendisine ve milli eğitim il müdürümüze okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.


Yarışmada kazandıkları kupayı Milli Eğitim Müdürü M. Sena Yakut'a hediye eden okul yöneticileri katkılarından dolayı kendisine teşekkür ettiler. İl Milli Müdürü M. Sena Yakut ise, öğrencilerin göstermiş olduğu başarının kendilerini de sevindirdiğini belirterek,"Öğrencilerimizin inanmaları ve güvenmeleri bize verilecek en büyük hediyedir. Toplamda 8 ekibimiz bizi Elazığ ilinde yapılacak bölge yarışmasında temsil edecektir. Tüm ekiplerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Milli Eğitim Müdürü Yakut ve beraberindekiler daha sonrada hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

halk-oyunlari-1.20120320130751.jpg

halk-oyunlari-2.20120320130802.jpg

Bu haber toplam 5109 defa okunmuştur
  • Yorumlar 6
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim