• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

BAŞARILI OKULLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ

BAŞARILI OKULLARA ÖDÜLLERİ VERİLDİ
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında değişik dallarda yapılan spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle kupaları verildi.

Geçtiğimiz Ekim ayında küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde kız ve erkek dallarında yapılan okullar arası basketbol, voleybol, satranç ve masatenisi il birinciliği turnuvaları bugün oynanan maçlarla son buldu. Turnuvalar sonunda basketbol dalında genç erkekler kategorisinde Cumhuriyet Lisesi, genç kızlar kategorisinde Hakkari Lisesi, yıldız kızlar kategorisinde Çağdaş Yaşam Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu, yıldız erkekler kategorisinde Şehit Selahattin İlköğretim Okulu, voleybol dalında genç erkekler kategorisinde Hakkari Lisesi, genç kızlarda Ticaret Meslek Lisesi, yıldız erkek ve kızlarda Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu, satranç dalında genç erkekler kategorisinde Anadolu Lisesi, yıldız erkeklerde kategorisinde Şehit Çetin Deniz İlköğretim Okulu, küçük erkekler kategorisinde Şemdinli Cumhuriyet İlköğretim Okulu, masatenisi dalında ise yıldız erkekler kategorisinde 23 Nisan İlköğretim Okulu, yıldız kızlar kategorisinde de Sermaye Piyasası Kurulu İlköğretim Okulu il birincileri oldu. Yarışmalarda dereceye giren okullara öğle saatlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor salonunda düzenlenen törenle ödülleri verildi.

 

 Okul öğrencilerine kupaları Hakkari Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Bulut, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adil Özer ile Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Özdemir tarafından verildi. Ödül töreninin ardından bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt, yapılan yarışmalarda başarı göstererek dereceye giren öğrencilerin aynı başarıyı derslerinde de göstereceklerine inandıklarını söyledi. Vali Yardımcısı Yılmaz Kurt, daha sonra beraberindekilerle birlikte dereceye giren okul öğrencileri, müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
NEVZAT TAŞ (İHA)

 

Bu haber toplam 2388 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim