• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Başkan Av. Kaya Çukurca'ya çıkarma yaptı

Başkan Av. Kaya Çukurca'ya çıkarma yaptı
Hakkari'de görevine başladığı günden beri sürekli halkla ilçe olan ve onların sorun ve sıkıntıları ile yakından ilgilenen AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Çukurca ilçesinde de ziyaretlerde bulundu.

 Merkez başta olmak üzere, ilçe, belde, köy ve mezralarda bulunan vatandaşların evlerine konut olan Başkan Kaya ve beraberindeki Ak Parti yönetimi kent genelindeki ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Başkan Kaya, Başkan Yardımcıları, Av. Sabahattin Demir, Mehmet Reşat Yoldaş, Mikail Ediş, Zeki Şen, İdris Özbek ile birlikte Çukurca ilçesinde ziyaretlerde bulunda. Ak Parti ilçe Başkanı Zeki Derin ile birlikte ilçe kaymakamı Mert Kumcu'yu ziyaret eden Başkan Kaya, Çukurca’mızı her anlamda kalkındırmaya kararlıyız ve ortak işbirliği ile çalışmaya devam edeceğiz dedi.

Kaymakam Mert Kumcu, Pinyanişi Aşiret liderleri Ali İhsan Zeydan, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Çukurca İlçe Başkanı Zeki Derin, AK Parti Teşkilatı ve muhtarlar Çukurca Belediye Meclis Üyesi Necmi Alkan'a misafir oldular. Başkan Kaya, Misafirperverliğimden ötürü Çukurca Belediye Meclis üyemize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Başkan Kaya, Türkiye Yüzyılı, Birlikteliğin Yüzyılı olacak. Türkiye Yüzyılı için, Ülkemiz için, milletimiz için yol yürümeye devam edeceklerini söyledi. İlçedeki ziyaretlerini sürdüren Başkan Kaya ve beraberindeki partililer
 ilçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, Çukurca Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Baver Öztunç ve sağlık çalışanları ve hastaları ziyaret ettiler. ilçede yapılan sağlık yatırımları, yapılması gereken sağlık alanındaki hizmetler ile ilgili konularda istişarelerde bulundular.

Çukurca Yeşilçeşme Mahallesi'nde ikamet eden Hacı İsmail Yaşar isimli vatandaşı da evinde ziyaret eden Başkan Kaya ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı. Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Hakkari Merkez Sümbül Mahallesi'nde Molla Şeyhmus Arslan'da ziyaret eden AK Parti Heyeti ailenin hayır duasını aldılar.

Başkan Kaya, " Yaşlılarımız, milli ve manevi değerlerimizi, kültürümüzü yarınlara taşıyan toplumsal hafızalarımızdır.
Tüm kıymetli çınarlarımıza; sağlıklı, uzun ve hayırlı ömürler geçirmelerini diliyorum" dedi. Haber: Feyzullah Taş

ak-parti-foto.jpg

 

Bu haber toplam 1312 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim