• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Başkan Çiftçi'den Özel güvenlik günü ve haftası mesajı

Başkan Çiftçi'den Özel güvenlik günü ve haftası mesajı
Güvenlik İş Sendikası Hakkari il Başkanı Hacı Çiftç,i 26 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası vesilesi ile tüm özel güvenlik görevlisi meslektaşların bu özel gününü ve haftasını en içten dileklerimle kutlarım dedi.

Güvenlik İş Sendikası Hakkari il Başkanı Hacı Çiftçi 26 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftasını nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Çiftçi,"Çabamız sonuç alana kadar devam edecektir.gece-gündüz ,yaz kış yağmur, çamur demeden, vatanımız ve milletimizin can ve mal güvenliği için 7/24 nöbet tutan özel güvenlik görevlileri dünyada pandemi haline gelen covid-19 sürecinde özellikle tüm sağlık çalışanları gibi PTT, yurtlarda, hastanelerde üstün başarı kaydetmiş,canı pahasına görevlerini yapmışlardır.

Bu süreçte güvenlik iş sendikamiz tüm teşkilat ile üyelerini asla yanlız bırakmamış mücadelesine devam etmiş, tüm kurum ve kuruşları ile irtibata geçmiş, meslektaşlarımız için iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarını gözetimi dahil gereken tüm çabayı göstermiştir.ne yazık ki bu fedakarlığa karşılık ise geçtiğimiz yıl içerisinde bir çok özel güvenlik görevlisi kardeşimiz, şiddete mağruz kalmış,fiziksel ve silahlı saldırıya uğramış görevlerini en iyi şekilde yerine getirerebilmek uğruna canlarından olmuşlardır.

Hayatını  kaybeden tüm özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımıza Allah tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.
Güvenlik iş sendikası olarak şartlar ne olursa olsun özel güvenlik görevlilerinin sesi devam edeceğiz.

Önümüzdeki süreçte KİT 'lere kadro,kadın özel güvenlik görevlilerine tüm çalışanlara fiziksel saldırıyı, çalışma hayatında mobing olayını ve toplu sözleşme görüşmelerine iş veren aynı şartlarda görüşmelerin sağlanması başta olmak üzere yaşam şartlarımızın en iyi seviyeye getirilmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.

İcra ettiğimiz mesleğimizin, toplumun gözünde itibar kazanması için Tek Tıp kıyafet,kamu spotu ve halkımızın yoğun olduğu tüm alanlarda görsellerle özel güvenlik görevlilerinin farkındalığını anlattık.

Kurulduğumuz ilk gün gibi hep birlikte mücadelemize devam edeceğiz, bizlere özel güvenlik görevlilerine destek olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Özel güvenlik görevlilerinin kamu hizmetini tamamlayıcı mahyette görev yapması nedeniyle her alanda görevi başında olan tüm özel güvenlik görevlilerine desteklerini esirgemeyen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya canı gönülden teşekkür ediyoruz. 

26 Haziran Özel Güvenlik Günü ve Haftası vesilesi ile tüm özel güvenlik görevlisi meslektaşlarımızın bu özel gününü ve haftasını en içten dileklerimle kutlarım" dedi. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 3933 defa okunmuştur
  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim