Başkan Cumhur Demir: Vatandaşlarımızı dinlemeye devam edeceğiz
Kaynak:Esra Özatak
AK Parti Hakkari İl Başkanlığı toplantı salonunda yapılan toplantıya Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, mahalle ve köy başkanları, ana kademe başkan yardımcıları, il encümeni ile teşkilatın farklı kademelerinde görev yapan yöneticiler katıldı.
Toplantıda konuşan Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, teşkilat çalışmalarının sahada sürdürüldüğünü ve vatandaşların talep ve beklentilerinin dinlendiğini belirtti.
Demir, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürütülen çalışmalar kapsamında Hakkari’de sağlık, gençlik, kültür ve eğitim alanlarında çeşitli yatırımlar gerçekleştirildiğini ifade etti. Teşkilat olarak bu çalışmaların vatandaşlara aktarılması ve yeni taleplerin ilgili mercilere iletilmesi için faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.
Toplantıda yeni üye çalışmaları, hane ziyaretleri ve saha faaliyetleri değerlendirildi. Ayrıca Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti üyelerine gönderilen teşekkür belgeleri dağıtılması konuşunda istişareler yapıldı.
Hakkari’de gerçekleştirilen yatırımlar ile önümüzdeki dönemde planlanan çalışmaların da ele alındığı toplantıda, teşkilatın aylık çalışma programı ve saha faaliyetlerinin takvimi belirlendi.
Cumhur Demir, teşkilatın çalışmalarını önümüzdeki dönemde de sürdüreceğini belirterek, “AK Parti İl Başkanımız Sayın Zeydin Kaya öncülüğünde, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemeye, sorunları ilgili mercilere iletmeye ve çözüm süreçlerini takip etmeye devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda Hakkari için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Toplantı, teşkilat mensuplarının görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.