• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Başkan Kaya, ”Hakkari halkının hizmetkarıyız”

Başkan Kaya, ”Hakkari halkının hizmetkarıyız”
Hakkari AK Parti İl Teşkilatı bayram yemeğinde öğretmenler evinde bir araya geldi. Başkan Kaya” Hakkarimizin huzuru, kardeşliği için ve hizmetkârlığı için çaba göstermeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Başkan Yardımcıları Naif Karaman, Mehmet Yoldaş, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Abdulmecit Tarhan, AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Demir, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, Çukurca AK Parti İlçe Başkanı  Hüseyin Yılmaz, belediye aday adayları ve parti teşkilatı bayramda bir araya geldi.

Başkan Kaya ve beraberindekiler CHP ve Refah Partisi ziyaretler ederek bayramlarını kutladılar. AK Parti İl Teşkilatı daha sonrada öğretmenler evi üst katında yemekte bir araya geldiler. Burada konuşan Başkan Kaya,”Hepinizin bayramını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu bayramın Hakkarimiz için ülkemiz ve İslam alemi için hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

-Başkan Kaya, ”Hakkari halkının hizmetkarıyız”

Bayram bizim aramızda bütün Hakkari halkı arasında kardeşliği, sevgiye ve muhabbete vesile olsun. Aranızdaki kırgınlıkların, küskünlüklerin idaresine vesile olsun. Bundan sonraki hayatımızda hepimiz Hakkarimizin huzuru, kardeşliği için ve hizmetkârlığı için çaba göstermeye devam edeceğiz.

Özelikle bayramdan sonra Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında ifade ettiği gibi büyüklerimizin ziyaretlerini yapmak suretiyle kendilerini hürmetlerimizi gösterdik. Küçükleri sevgiyle elbette yanımıza alalım. Komşularımız ziyaret edeceğiz. Akrabalığımızı güçlendirelim ve etrafımızdaki ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi ellerinden tutalım.

 

-8 Belediye’den 5’ni aldık

Teşkilatımız Elhamdülillah bugün bayramlaşmada gördüğünüz üzere ayaktadır güçlüdür ve yoluna devam etmektedir. Geçtiğimiz seçimlerde göründüğü üzere Hakkarimizde özelikle 8 belediye den 5’ni almak suretiyle belediye sayısı anlamında açık arayla birinci sıradayız.

2019 yerel seçimlerine göre oylarını en fazla parti olarak artıran parti olarak birinci sıradayız. Özelikle il belediyesi anlamında her iki kardeşimizden birinin oyunu almak suretiyle Elhamdülillah yine zirvedeyiz.

-Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz

Türkiye’de yüzde 50 bandına en yakın il olma hasebiyle yine zirvedeyiz.  Bu dört kategoride ben teşkilatımı dava ve yol arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonra ki süreçte yine sevgi ve kardeşlik ruhu içerisinde bütün Hakkarimizi kardeş bilerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesileyle hepinizin bayramını tekrar tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Kaya ilçe ve belde başkanları ile birlikte yemek çıkışında misafirleri tek tek kapıda uğurladı. Hakkarihabertv.com

img-0271.JPGimg-0254.JPGimg-0263.JPGimg-0261.JPG

 

Bu haber toplam 2507 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim