• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Başkan Kaya, ilçelerdeki adaylarla bir araya geldi

Başkan Kaya, ilçelerdeki adaylarla bir araya geldi
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, teşkilatı ile birlikte Hakkari'nin Çukurca, Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçesinde Belediye Başkanı, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri Aday Adayları ile bir araya geldi.

Başkan Kaya, Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan, Esendere  Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu ve teşkilatı birlikte  31 Mart Yerel Seçimleri için Yüksekova İlçesinde  İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri Aday Adayları ile bir araya geldi.

Başkan Kaya," Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın Liderliğinde, AK Belediyecilik anlayışını Yüksekova İlçemizle adım adım buluşturacağız inşallah. Sevgi, saygı, muhabbet duygumuzu diri tutup milletimize hizmetkar olacağız" dedi. 

Derecik İlçe Başkan Abdurrahim Akgündüz, Derecik  Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya ve teşkilatları ile birlikte bir araya gelen Başkan Kaya, 31 Mart Yerel Seçimleri için; Ak Davamız, AK Partimizden  Hakkari Derecik İlçemizde Belediye Başkanı, İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri Aday Adayı olan kardeşlerimiz ile bir araya geldik dedi.

Başkan Kaya," Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın Liderliğinde; Hizmette sınır yok diyerek İlimize 190 km uzaklıkta bulunan İlçemiz Derecik’e AK Belediyeciliği hizmetleri artarak devam edecektir.

İnşallah. Nasılki 30 Yılın Hayali olan “Derecik Umurlu Sınır Kapımızı” Millet ve Devlet ele ele vererek hizmete açmışsak, aynı şekilde hep beraber, omuz omuza gayret edip, İlçemizi yarınlar için daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Eksiklerimiz elbette vardır.

Beşeriz, gücümüzü aşan durumlar olabilir.  AK Partimizin Kalesi olan Derecik İlçemizde eksikliklerimizi tamamlayıp, vatandaşımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde; Yol, su, kanalizasyon, park, bahçe, temiz bir çevre ve diğer hizmetlerin en iyisini yapıp, Derecik ilçemize yeni bir çehre kazandıracağız"

Şemdinli ilçesinde de  Belediye Başkan ve Encümen Aday Adayları ile bir araya gelen Başkan Kaya ilçe Başkanı Salih İnan, Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı ve teşkilatları ile birlikte bir araya geldi.

Başkan Kaya," AK Belediyecilik anlayışı; Kadim İlçemiz, Seyyid Taha El Hakkari’nin memleketinde artarak devam edecektir İnşallah. Kadim Şemdinli İlçemiz geçmişiyle tarihe iz  bırakan bir ilçemiz olmuştur. 

AK Belediyecilik ile İlçemizde; Hep beraber, omuz omuza çok çalıştık, gayret ettik. Son 5 Yılda AK Belediyecilik anlayışı ile yapılan hizmetleri, projeleri ve yatırımları titizlikle takip ettik. 90 yıllık belediye geçmişinin altın dönemini yaşattık.   Önümüzdeki 5 yıllık dönemde de Ak Belediyecilik farkıyla daha fazla hizmet göreceği günleri hep birlikte inşa edeceğiz inşallah.  Şemdinli İlçemizle birlikte yarınlara daha güçlü şekilde yürümek için; tercihini tekrardan AK Belediyecilikten yana kullanacağına inancımız tamdır"

Çukurca ilçesini de ziyaret eden Başkan Kaya ve beraberindeki parti teşkilatı, burada da Belediye Başkan ve Encümen aday adaylarıyla bir araya geldi. Başkan Kaya, Çukurca İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Geçmiş Dönem İlçe Başkanı Zeki Derin ile birlikte bir birlikte  İl Genel ve Belediye Meclisi Üyeleri Aday Adaylarıyla bir süre sohbet etti.

Başkan Kaya," Çukurca İlçemizde çok kıymetli ve ciddi sayıda kardeşimizin aday adayı olarak AK Partimizi tercih etmeleri, AK Davamıza teveccüh göstermeleri bizleri fazlasıyla mutlu ve onura etmiştir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın. Recep Tayyip Erdoğan'ın Liderliğinde, Ak Belediyecilik anlayışı; 

Kadim İlçemiz, Ahmedi Hani memleketi, Çukurca’mızda artarak devam edecektir İnşallah. Çukurca’mız hizmetin en temizini en değerlisini en helalini hak ediyor.  Çukurca’mızı her anlamda kalkındırmaya kararlıyız. Son 5 Yılda Ak Belediyecilik anlayışı ile, 70 yıllık belediyenin altın dönemini yaşamaktadır.  Özmüzdeki 5 yıllık dönemde de daha fazla hizmet görecektir" şeklinde konuştu. Hakkarihabertv.com

gdbqf0gxgaazv-e.jpggdaktm1akaaul8k.jpggc-r45pw0aaiil0.jpg

gc-2eklwkaaebop.jpg

 

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim