Başkan Kaya: Millet ihanete geçit vermedi

Başkan Kaya: Millet ihanete geçit vermedi

Kaynak:Esra Özatak

AK Parti Hakkâri İl Başkanı Zeydin Kaya, 15 Temmuz’un milletin iman, cesaret ve millî iradeyle yazdığı bir diriliş destanı olduğunu söyledi.

Başkan Kaya’dan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Mesajı

AK Parti Hakkâri İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 15 Temmuz’un milletimizin imanla, cesaretle ve millî iradeyle yazdığı bir diriliş destanı olduğunu ifade etti.

Başkan Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi:

“15 Temmuz; ezanımıza, bayrağımıza, vatanımıza, mukaddesatımıza ve millî irademize kasteden hainlere karşı aziz milletimizin, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gösterdiği destansı direnişin adıdır.

Aziz milletimiz, Allah’ın izniyle bu ihaneti bertaraf etmiş, devletine, demokrasisine ve mukaddes değerlerine sahip çıkmıştır.

Bugün bizlere düşen görev; şehitlerimizin emanetine sahip çıkmak, birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmek ve Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ülkemizi daha güçlü yarınlara taşımaktır.

Bu vesileyle, vatanımız, bayrağımız, ezanımız ve mukaddesatımız uğruna şehadet şerbetini içen tüm kahraman şehitlerimizi rahmet ve dualarla yâd ediyor, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.
Rabbim milletimizi ve devletimizi her türlü fitne ve ihanetten muhafaza eylesin.”

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.