Başkan Kaya: Milletimizle omuz omuza çalışacağız

Başkan Kaya: Milletimizle omuz omuza çalışacağız

Kaynak:Necmi Ertuş

AK Parti Hakkâri İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, haftalık olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısı’nın gerçekleştirildiğini açıkladı.

Kaya, toplantıda siyasi ve teşkilat gündeminin yanı sıra Hakkâri’nin il özel gündeminin de ele alındığını belirtti.

Toplantıda; saha ve üye çalışmaları, teşkilat faaliyetleri, İl Danışma Meclisi hazırlıkları ve önümüzdeki döneme ilişkin çalışma programı değerlendirildi.

Başkan Kaya paylaşımında, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; milletimizle omuz omuza, Hakkâri’miz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Resim

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.