Başkan Kaya'dan 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Başkan Kaya'dan 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kaynak:Hakkarihabertv.com

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla; ülkemiz genelinde ve ilimiz Hakkâri’de kamuoyunun doğru, tarafsız ve zamanında bilgilendirilmesi için büyük bir özveriyle görev yapan tüm yerel ve ulusal basın mensuplarımızın gününü kutluyorum.

Basın; demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olmasının yanı sıra, halkın haber alma hakkının en önemli teminatıdır. Yerel ve ulusal ölçekte, zor şartlar altında meslek ilkelerine bağlı kalarak görev yapan basın emekçilerimiz; toplumsal bilinçlenmenin artmasına, ortak aklın oluşmasına ve kamuoyunun sağlıklı şekilde bilgilendirilmesine önemli katkılar sunmaktadır.

Bu vesileyle; kalemini hakikat, emeğini sorumluluk bilinciyle kullanan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, görevleri başında hayatını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyorum. Yerel ve ulusal basınımızın kıymetli temsilcilerine sağlık, başarı ve çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

Av. Zeydin Kaya
AK Parti Hakkâri İl Başkanı

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.