• BIST 8889.45
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Başkan Kaya'dan "Bakan Yardımcısı Uçarmak'a teşekkür

Başkan Kaya'dan "Bakan Yardımcısı Uçarmak'a teşekkür
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Hakkari ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Esendere sınır kapısı, Derecik Umurlu sınır kapısı, Çukurca Üzümlü sınır kapısı bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere İlimize teşrif eden, Ticaret Bakan Yardımcımız sayın Sezai Uçarmak ile heyeti, Valimiz sayın Ali Çelik'e ve Protokol Üyeleriyle birlikte, Gümrük Sınır Kapılarında incelemelerde bulunduk.

 

Esendere Belde Belediye Başkanlığı ziyareti Esendere Belde Belediye Başkanımız Sayın. Dırbaz Büyüksu'yu ziyaret ederek, beldemizde yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldık.

Esendere sınır kapısı ziyareti Esendere gümrük sahasının genişletilmesi ile tır geçişlerinin hızlandırılması ve vatandaşlarımızın talepleri konusunda gerekli adımlar atılacak.

Derecik/Umurlu Sınır kapısı ziyareti Umurlu sınır kapısında araçla yolcu trafiğinin sağlanması için gerekli adımlar ile sınır kapısı inşası için gerekli çalışmaların başlatılması yönünde talimatlar iletildi.

Ayrıca çalışma saatlerinin uzatılması için gerekli çalışmalar yapılacaktır. Çukurca/Üzümlü sınır kapısı ziyareti Üzümlü Gümrük Müdürlüğü personelinden yürüttükleri faaliyetler, Yeni yapılacak gümrük kapısı ile ilgili proje ve yatırım çalışmalar hakkında bilgiler alındı.

Ayrıca; Bölge ekonomisine ve istihdama katkı sağlamak adına sınır kapılarımızın üzerinden gerçekleştirilen ticaret ağlarımızın daha çok gelişmesi ve gümrük sınır kapılarında yaşanan problemler ve vatandaşlarımızın talepleri konusunda istişarelerde bulunduk.

İlimiz için göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Bakan Yardımcımıza, sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerine yer verdi.

gom1xtdxaaar-be.jpggom1xskwgae63-n.jpg

 

Bu haber toplam 923 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim