• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Başkan Kaya,Yüksekova bölgesine çıkarma yaptı

Başkan Kaya,Yüksekova bölgesine çıkarma yaptı
AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya ve beraberindeki parti teşkilatı ile birlikte Hakkari'nin Yüksekova ilçesi, Esendere ve Büyük Çiftlik beldesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Başkan yardımcıları Mikail Ediş, Salih Kahraman, Zekeriya Şen, yüksekova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Arslan ve beraberindeki partililerle birlikte Yüksekova ilçesi Esendere Beldesinde ziyaret ve incelemelerde bulundular.

İlk olarak Esendere Belediye Belde Başkanı Dırbaz Büyüksu'yu makamında ziyaret eden Başkan Kaya ve beraberindekiler  daha sonra Gençlik Spor Kompleksi ziyaret ettiler.

Başkan Kaya, Beldemize sayısız hizmetleri olan AK Partimizin Esendere Belediye Başkanı Sayın Dırbaz Büyüksu’yu makamında ziyaret ettik dedi. Başkan Kaya," AK Parti belediyecilik anlayışıyla hizmet eden başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

-Esendere'de yapılan hizmetleri yerinde denetlediler

Ayrıca; Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından beldemize kazandırılan, İçerisinde Halı saha, Gençlik Merkezi, Basketbol Sahası, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Düğün Salonu ve birçok branşta spor dalının yer alacağı Gençlik Spor Kompleksini ziyaret ettik.

Devletimiz bütün imkânlarıyla gençliğimizin yanındadır. Bu yatırımların talimatını veren başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, hizmetlere vesile olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak ve Belediye Başkanımız Sayın Dırbaz Büyüksu ile emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum" dedi.

- Kanaat önderi Cemil Akarsu7ya ziyaret

Başkan Kaya ve beraberindeki parti teşkilatı Esendere Beldesi Kanaat önderlerinden  Cemil Akarsu'yu evinde ziyaret ettiler. Başkan Kaya, Samimi ve sıcak ev sahipliklerinden dolayı sayın kanaat önderimi Akarsu'ya teşekkür ediyorum" dedi.

- Pinyanişi Aşiret Lideri Ali İhsan Zeydan'a ziyaret

Başkan Kaya ve beraberindeki belde başkanları ve parti teşkilatı İlçe Merkezinde Pinyanişi Aşiret liderlerinden Ali İhsan Zeydan’ı ve Büyükçiftlik Beldesinde Belediye Belde Başkanı İsmail Rüştü Zeydan’ı ziyaret ziyaret ettiler. Başkan Kaya, Misafirperverliğinden ve hoş sohbetinden dolayı aşiret lideri sayın Ali İhsan Zeydan ile Başkan İsmail Rüştü Ziydan'a ediyoruz. Rabbim birliğimizi, kardeşliğimizi daim ve kaim eylesin" şeklinde konuştu. Haber: Feyzullah Taş

ali-ihsan-zeydan-001.jpgesendere-kanaat-onderi.jpgesendere-1x.jpgf-bbyu-bsaahdf2.jpg

 

 

Bu haber toplam 1035 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim