• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Başkan Keskin'den karla mücadele ekibine teşekkür

Başkan Keskin'den karla mücadele ekibine teşekkür
Hakkari Durankaya Bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin, geceli gündüzlü çalışan hizmet gönüldaşlara teşekkür etti.

Başkan Keskin Durankaya beldesi ve civar köylerdeki yollar büyük bir çalışma sonucu ulaşıma açıldığını  söyledi.

Keskin,”Hakkâri ili genelinde yoğun kar yağışı sebebiyle bütün yollar kapandı, bir bakıma hayat felç oldu. Tabi bölge şartları ve imkanlar göz önüne alındığında bu durumdan kısa sürede kurtulmak bir hayli zordur.

ÇALIŞMALAR ONUNCU GÜNÜNE GİRDİ: Yolların açılması için; kar yağışının durmasını veya azalmasını beklemek zorundayız çünkü aksi bir çalışma olumlu sonuç vermiyor.Dar imkanlarla iki araç kiralayıp yaklaşık 10 gündür devam eden bir çalışma sürdürüyoruz.

Ana yollar başta olmak üzere  diğer yollarımızı da ulaşıma açmak için elimizden geleni belediye çalışanlarımızla birlikte yaptık. Şu an herhangi bir sorun söz konusu değildir.

ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞİYORUZ: Tabi bizler imkansızlıklarla mücadele edip zor şartlarda birşeyler yapmaya çalışırken haklı eleştirilerde bulunuyoruz.

Çünkü bizler, bütün yetki sahipleri ve kurumlar birlikte haberli bir şekilde çalışmak zorundayız. Böyle bir çalışma gerçekleştirdiğimizde en azından olaylara kısa Zaman içerisinde çözümler bulma olanağımız artıyor.

KARLA MÜCADELE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM: Hakkâri genelinde sorumluluğu büyük olan ve bizim gibi günlerdir durmadan bir çok yerde ulaşımı sağlamaya çalışan il özel idaresi ekipleri ve karayolları ekiplerine çok teşekkür ediyorum.

KURUM ARAÇLARI BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞTI: Hem il genelinde hem de bizim bölgemizde yaptıkları çalışmalar taktire şayandır. İl özel idaresi idarecileri, saha da çalışan bütün personeli ve karayolları ekipleri yüksek bir enerjiyle çalışmalar sürdürdüler.

Şu anda bölgemizde belediyemizle birlikte çalışmalara devam ediyorlar. Bir birey olarak ve bölgedeki bir belediye Başkan'ı olarak bu milletin rahatı, huzuru ve mutluluğu için elinden geleni yapan ve insanları memnun etmeye çalışan bütün yetkililere teşekkür ediyorum.

BİRLİKTE KUVVET DOĞAR: Birlikten kuvvet doğar. Vatandaşa  hizmet söz konusu olduğunda birlikte hareket edersek başarılı olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim işimiz insanların laik olduğu hizmeti imkanlar dahilinde kendilerine sunmaktır. Emek harcayıp bu millet için çalışan herkesten Allah razı olsun" Durankaya Belediye Başkanlığı.. Hakkarihabertv.com

il-ozel-idare-2.jpgil-ozel-idare-1.jpg

kar-belediye-1-001.jpgkar-belediye-12.jpg

Bu haber toplam 3247 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim