• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

BAŞKAN MAZBATASINI ALDI

BAŞKAN MAZBATASINI ALDI
(DTP) Hakkari Belediye Başkanlığı nı kazanan Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, Adliyeye giderek mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ağır Ceza Reisi Ahmet Bilgili nin elinden aldı.

 

 Sabah saatlerinde Altay Caddesi üzerinde bulunan parti binası önünde toplanan eski Belediye Başkanı Kazım Kurt, DTP İl Başkanı Hasan Güzel, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri ve bir gurup partili Belediye Başkanı seçilen Dr. Fadıl Bedrihanoğlu Adliye ye giderek İl Seçim Kurulu Başkanı Ağır Ceza Reisi Ahmet Bilgili yi makamında ziyaret etti. Burada bir konuşma yapan İl Seçim Kurulu Başkanı Ağır Ceza Reisi Ahmet Bilgili,”Sizin açınızdan başarılı bir seçim oldu. En güzeli demokratik serbest, eşit ilkelerinin geçerli olması. Bu kapsamda YSK üzerine düşen görevi yaptı. Tüm inanan arkadaşlar bu görevi yaptı. Hakkari ye hayırlı olsun diyorum. Hakkari nin çok güzel bir doğa yapısı var. Bu doğanın turizme kazandırılması gerekiyor” dedi.

  DTP li Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu ise, herkesin seçimde üzerine düşen görevi yaptığını belirterek, bu duyarlılıktan dolayı da Hakkari Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü ne teşekkür etti.

  DTP Hakkari İl Başkanı Hasan Güzel de, yörenin doğa güzelliklerinin turizme kazandırılması için ilk önce huzur, güven ve barışın sağlanması gerektiğini söyledi.   

  Buradaki ziyaretin ardından Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, İl Seçim Kurulu Başkanı Ağır Ceza Reisi Ahmet Bilgili ve beraberindekilerle birlikte alt kattaki İl Seçim Kurulu na geçtiler. Burada Dr. Fadıl Bedirhanoğlu mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ağır Ceza Reisi Ahmet Bilgili nin elinden aldı. Daha sonra ise 5 İl Genel Meclisi ve 25 Belediye Meclis üyesi İl Seçim Kurulu ndan mazbatalarını aldılar.

Belediye Başkanı DR. Bedirhanoğlu ve beraberindekiler Adliye çıkışında çok sayıda partili tarafından alkışlarla karşılandı. Başkan ve beraberindekiler buradan yaya olarak Altay Caddesi üzerindeki parti bürosuna kadar yürüyerek burada tebrikleri kabul etti.(hakkarihabertv.com)

 

 

Bu haber toplam 2919 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim