• BIST 10182.73
  • Altın 2412.296
  • Dolar 32.3677
  • Euro 34.7308
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Başkan Taş güven tazeledi

Başkan Taş güven tazeledi
Şubat ayında kurulan Hakkari Gazeteciler Cemiyeti 1. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede HGC Başkanlığına seçilen Gazeteci Yazar Hakan Taş kentteki gazetecilere sahip çıkılması çağrısı yaptı.

Hakkari'de basın mensuplarının bir araya gelerek oluşturduğu Hakkari Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Birinci Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonundan yapılan kongreye oda başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri, iş insanları, kentte görev yapan gazeteciler ile çok sayıda davetli katıldı.

Saygı duruşuna durulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığına Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fikret Keskin, divan üyeliklerine ise Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Hakkari Temsilcisi Cabbar Yakupoğlu ve Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan getirildi.

1-659.jpg

5.jpg

HGC’nin mali ve faaliyet raporunun okunması ile devam eden kongrede 29 üyenin 21’i oy kullandı.Denetim Kurulu Asil Üyeliğine ise Cengiz Harmancı, Sefer Er ve Azer Demir getirildi.Yönetim Kurulu yedek üyeleri İshak Ertuş, Metin Tek, Salih Kaya, Mehmet Dayan, Bilal Tinar ve Serdar Kara seçildi.

Denetim Kurulu yedek üyeleri ise Hamza Gündüz, Bedirhan Keskin ve Hacı Geyik’ten oluştu.Kongrede söz alan Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, 15 yaşından beri gazetecilik yaptığını anlatarak gazetecilik mesleğinin zorluklarına değindi.

Hakkari’de gazetecilik yapmanın çok daha zor olduğuna dikkat çeken Taş, meslektaşlarının hakkını korumak için bir çatı oluşturduklarını söyledi.

‘Basın bir halkın, sesi, gözü ve kulağıdır’ diyen Taş Hakkarililere basına sahip çıkma çağrısı yaptıTaş son olarak kongreye katılan davetlilere teşekkür ederek, kendisini tekrar başkan seçen gazetecilere şükranlarını sundu.Kongre, davetlilerin yeni yönetimi tebrik etmesi ile son buldu.​

9.jpg6.jpg

Bu haber toplam 1746 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim