• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

BAYAN FUTBOL TAKIMI ENGEL TANIMIYOR

BAYAN FUTBOL TAKIMI ENGEL TANIMIYOR
Bir süre önce Mersin Tarsus takımını kendi sahasında 23-0 yenerek gol şov yapan Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, evinde konuk ettiği Erzurum Albayrak Bayan Futbol Takımını 2-0'lık skorla yendi.

 

 Bayanlar Bölgesel Ligi 4. Grup`ta yer alan Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı, öğle saatlerinde şehir stadyumunda 2. lige yükselme maçında Erzurum Albayrak Bayan Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.

 

Maçın başından sonuna kadar büyük bir üstünlük sağlayan Hakkari Gücü, ilk yarıda rakibine zor anlar yaşattı. Hakkarili erkek taraftarların tezahüratları ile adeta coşan bayan futbol takımı maçta büyük bir performans sergiledi. Erkek taraftarlar Erzurum Albayrak takımını da yer yer destekleyerek moral verdiler.

 

Taraftarlar “Erzurum Hakkari sizinle Gurur Duyuyor” sloganları ile adeta stadı inletti. Oldukça dostane geçen maçta Erzurum takımının teknik direktörü takımını Türkçe, Hakkari Gücü takımı teknik direktörü Tahir Temel'de Kürtçe ve Türkçe olarak taktik verdi.  Fizik olarak kendilerinde büyük olan takımın karşısında üstünlük sağlayan Hakkari Gücü takımı ikinci yarıda üst üste 2 gol atarak taraftarlarını coşturdu. Maçın bitiminde ise taraftarların takım oyuncularına türbinlere çağırarak daha sonrada ayakta alkışladılar. Erzurum takımında sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar Hakkari Erzurum'la gurur duyuyor sloganlarını tekrarladılar. Maçı kazanan Hakkari takımındaki bayanlar daha sonra da sahada el ele tutuşarak halay çekip sevinçlerini dile getirdiler.

 

 Maçı  Erzurumlu Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Yener, Hakkari Gücü Bayan Futbol Takımı'nı kurun işadamı Sadrettin Güvener ve birçok taraftar izledi. Maçın sonunda basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Hakkari'nin Türkiye'nin 81 ilinden herhangi vilayeti olduğunu belirtti. Sinenoğlu,”Olağan üstü şartlar, olağanüstü durumlar Hakkari'de yok. Buraya gelen takımlar herhangi bir tedirginlikleri olmadan rahat bir şekilde gelmelerini istiyoruz. Hakkari'de herhangi bir sıkıntı yok. Burada güzel bir maç sergilediler her iki takıma başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.. Bir muhabirin hangi takımdasın sorusuna ise Sinanoğlu tabi ki Hakkari dedi.(Hakkarihabertv.com)

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 4100 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim