• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

BDP'li Kurt gazeteciler cemiyetini ziyaret etti

BDP'li Kurt gazeteciler cemiyetini ziyaret etti
BDP Hakkari Milletvekili Adil Kurt, Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu ve bazı parti yöneticileri ile birlikte Hakkari Gazeteciler Cemiyeti'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Kurt ve beraberindekiler, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Engin Önal ve yönetim kurulu üyeleri tarafından kapıda karşılandı. Yaklaşık 1,5 saat süren ziyarette, milletvekili Adil Kurt, bölgede çalışan gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığını belirterek kendisinin de uzun yıllar bu mesleği yaptığını söyledi. İlde görev yapan basın mensuplarına gereken desteğin verilmesi gerektiğini belirten Kurt, doğru ve tarafsız bir habercilik anlayışı ile kamuoyunu bilgilendiren gazetecilere
teşekkür etti.

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Engin Önal ise, kendilerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, zor koşullar altında görev yapan gazetecilere gerek kurum yetkililerinin gerekse de kamuoyunun habercilik anlamında her türlü desteği vermesi gerektiğini söyledi. Bir çatı altında toplanan gazeteciler olarak kapılarının herkese açık olduğunu ifade eden Önal, Milletvekili Kurt ve Belediye Başkanı Bedirhanoğlu'na kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

İlde görev yapan gazetecilerin yaptığı çalışmalara da değinen Engin Önal, gazetecilik görevini ifa eden meslektaşlarının halkı bilgilendirmek için zaman zaman canlarını bile hiçe sayarak büyük fedakarlıklarda bulunduğunu dile getirdi. Halkın gözü ve kulağı olan gazetecilere gereken değerin verilmesini isteyen Önal, ''Arkadaşlarımız yaptıkları haberlerle kamuoyunu en kısa zamanda ve doğru bir şekilde bilgilendirmek için büyük çaba harcıyor. Doğru ve tarafsız bir habercilik anlayışından ödün vermeyen
gazeteci arkadaşlarımız, bugüne kadar birçok başarıya imza atarak ülke genelinde yapılan değişik yarışmalarda ödüle layık görülmüştür. Bu anlamda gazeteci arkadaşlarımı gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı kutlar, elde ettikleri başarılarının devamını dilerim'' dedi.
 

Bu haber toplam 2643 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim