Belediye bahçesi HDP'e tahsis edildi

Belediye bahçesi HDP'e tahsis  edildi
Hakkari Belediye Başkanlığı hizmet binası önündeki çay bahçesi yıkılarak seçim alanına dönüştürüldü.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Hakkari’de hazırlıklar arılıksız olarak devam ediyor. Çarşı merkezi HDP ve Ak parti bayrakları ile süslendiği Hakkari’de seçim heyecanı devam ediyor.

Özel şahıslar tarafından yıllardır çay bahçesi olarak kullanılan Bulvar Caddesi üzerindeki Belediye Başkanlığına ait bahçe de yeniden tadilattan geçirilerek seçim çalışmaları için geçici olarak Halkların Demokrasi Partisi (HDP)’ne tahsis edildi.

Bahçenin her tarafının Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş’ın fotoğrafları ile donatıldığı Çay bahçesi çarşı merkezine ise ayrı bir renk kattı.Hakkarihabertv.com

secim-1.20140731152212.jpg

secim-2.20140731152222.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum