• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Belediye kurumlar arası koordinasyon oluşturacak

Belediye kurumlar arası koordinasyon oluşturacak
Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, kurumlar arası koordinasyon oluşturmak için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, Belediye Eş Başkan Yardımcısı Behçet Kanat ve belediye encümenlerinden oluşan bir heyet, Hakkari'de kurumlar arası koordinasyon oluşturmak ve kurumlar ile diyalogları geliştirmek için Hakkari Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Eş Başkan Hatipoğlu ve beraberindeki heyet, ilk olarak Hakkari Vergi Dairesi Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, Ocak ayında Hakkari'ye atanan yeni Vergi Dairesi İl Müdürü Aliye Salcı ile görüştü. Burada yapılan ziyaret sonrasında Hakkari Kadastro Müdürlüğü’ne geçen heyet, Hakkari Tapu İl Müdürü Mehmet Onur Sadioğlu ile görüşme yaptı.

Gerçekleştirilen ziyaretler esnasında açıklamalarda bulunan Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu; "Hakkari'de kurumlar arası iletişimi güçlendirmek için harekete geçtik. Bu konuda ciddi bir eksiklik var ve bizlerde bu eksikliğin önüne geçmeliyiz. Bu yönlü ilk adımlarımızı attık.

Bundan sonra kurumlar arası iletişimlerimizi güçlendireceğiz. Birlikte çalışırsak Hakkari'yi istenilen en üst seviyelere getirebiliriz. 78 yıllık bir belediyeyiz, hala kentte su, kanalizasyon gibi büyük sorunlarımız var.

Bunların bir ana sebebi de geçmişte kurumlar arası istişarenin olmamasından kaynaklıdır. Şimdiye kadar böyle bir sistemin kurulmamasından bugünlere gelindi. Bizlerde bu eksiklikleri gördük ve harekete geçtik" şeklinde konuştu.

Hakkari Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğü’ne yapılan ziyaretlerden memnun kalan kurum müdürleri, Hakkari Belediyesi’nin başlatmış olduğu bu projenin önemine dikkat çekerek, Hakkari'nin geliştirilmesi ve kentteki eksikliklerin giderilmesi adına her türlü katkı ve desteği sunacaklarını ifade ettiler.

Ayrıca ziyaretlerde kurum personelleri ile de bir araya gelip görüşen Eş Başkan Hatipoğlu ve beraberindeki heyet, kurumların sadece idari kadrolar ile değil bir bütün halinde personeller arası diyaloglarında geliştirileceğini ve bu bağlamda yapılacak koordinasyonun daha güçlü olacağı belirtildi. İHA

Bu haber toplam 3514 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim