• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Belediye personeli su maslağının altında kaldı

Belediye personeli su maslağının altında kaldı
Hakkari’de içme suyu şebekesini besleyen hatta meydana gelen arızayı gidermeye çalışan ekibin içinde bulunan personel su maslağında meydana gelen göçüğün altında kaldı.

Düzeltme: Edinilen bilgilere göre, Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler kent merkezinden 15 kilometre uzaklıkta bulunan ve kentin içme sularını besleyen Otluca köyü Golan Kırmızı Tepe mevkide meydana gelen şebeke arızasını gidermek için harekete geçti.

Sabah saatlerinde bölgeye giden belediye ekipleri arızanın burada bulunan bir maslakta meydana geldiğini tespit ederek, çalışmalara başladı.

Akşam saatlerine kadar süren çalışmalarını tamamlamak üzere olan ekibin içerisinde bulunan Süleyman Güçdoğan isimli personel maslak içerisinde tıkanan vanayı açıp kent merkezine su vermeye çakşırken maslakta meydana gelen ani göçüğün altında kaldı.

Burada bulunan ekip arkadaşlarının yaklaşık bir saatlik çabaları sonucu göçük altından yaralı olarak kurtarılan Güçdoğan’a, belediye ekiplerinin olay yerinin yakınındaki Askeri Tugay’dan istediği acil yardım soruncu olay yerine hızla ulaşan Tugay’a ait askeri ambulans ve sağlık personelleri müdahale etti.

Buradaki ilk müdahale sonrası ambulans ile Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan 32 yaşındaki 7 çocuk babası Süleyman Güçdoğan burada doktorlar tarafından kendisine yapılan ilk müdahaleler ardından tomografisi çekilerek tedavi altına alındı.

Olayı öğrenen Belediye Başkan Vekili Fatma Yıldız, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları, HDP İl Eş Başkanı Metin Besi, ailesi ve yakınları hastaneye gelerek yaralı Güçdoğan hakkında bilgi alarak kendisini yalnız bırakmadı.

Yaralı Süleyman Güçdoğan’ın ailesi ve yakınları ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Vekili, başkan yardımcıları ve HDP İl Eş Başkanı aileye geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Doktorların yaptığı ilk müdahale ve tedavi ardından durumunun iyi olduğu belirlenen yaralı Güçdoğan’ın tedavisinin süreceği belirlendi. İHA

belediye-kaza-m.jpg

belediye-kaza-1.jpg

Bu haber toplam 6341 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim