• BIST 10015.29
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Belediye, TEDAŞ çalışanları yemekte buluştu

Belediye, TEDAŞ çalışanları yemekte buluştu
Yüksekova Belediyesi tarafından, aylardır aralıksız bir şekilde çalışan Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) Yüksekova Belediyesine bağlı Su İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına, dayanışma ve teşekkür yemeği verildi.

Yüksekova Belediyesi ilçede aylardır aralıksız bir şekilde çalışmalar yürüten Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) çalışanları, Yüksekova Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü arıza ekibi ile Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına, dayanışma ve teşekkür yemeği verdi.

Verilen yemeğe Hakkari HDP Milletvekili Abdullah Zeydan, Yüksekova Belediye Başkanı Adile Kozay, Belediye Başkan yardımcıları, İl Meclis Üyeleri ve İlçe Meclis üyeleri de katıldı.

Yemekte kısa bir açıklama yapan Yüksekova Belediye Başkan yardımcısı İdris Kuş, “İlçede bir çok alanda diğer kurumlarımızında çalışmaları var. Her alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 Aylardır büyük emek vererek çalışan Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) ekibi, Belediyemize bağlı Su İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bu gün bir araya gelerek yürüttükleri bu çalışmalarına bir teşekkür niyetiyle yemek düzenledik.

Öğle yemeğinde bir araya gelerek hem sohbet etme hemde fikiralışverişinde bulunma fırsatımız oldu” şeklinde konuştu.

“Geldikleri için hepsine belediyemiz adına çok teşekkür ederim” diyen Kuş, şöyle devam etti: ”Yapılacak olan çalışmaları değerlendirir olursak hepimizin de gördüğü gibi TEDAŞ ekibi gece gündüz çalışmalar yürütüyor. İlçemizde özelikle yaşanan Su sorununu %95 bitirdik sayılır.

Fen İşleri ve Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Mahallelerde günlerdir Moloz yığınlarını şehir dışına taşıyor. Diğer tüm birimlerimiz kendi alanlarında çalışmalarına son sürat devam ediyor. İlçemize kar yağmadan programa aldığımız tüm çalışmaları bitireceğiz inşallah.”

yemek-m-001.jpg

 
Bu haber toplam 3506 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim