• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Belediye’nin yeni hizmeti şaşırttı

Belediye’nin yeni hizmeti şaşırttı
Hakkari Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yeni alınan vakumlu temizlik makinasını gören vatandaşlar bir taraftan şaşırdı diğer taraftan yeniliklere kavuşmanın heyecanını yaşadılar.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik’in göreve başlamasıyla birlikte kentte yenilikler yaşanmaya devam ediyor. Belediye çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne alınan akülü vakumlu el süpürge makinası kentin sokaklarında temizlik yaparken vatandaşların ilgi odağı oldu.

Süpürge makinasının başında toplayan birçok vatandaş “Bu robot nedir” birbirlerine soru sorarken kimisi ise cep telefonu ile çalışmaları görüntülendi. Bazı vatandaşlar ise “Yeni validen yeni hizmet, belediye dedin mi böyle olur, Hakkari’ye hizmet yapılıyor” gibi yorumlarda bulundular.

Belediye ekipleri Vakumlu el süpürge makinası kentin değişik noktalarında çöpleri büyük bir titizlikle temizlediği sırada bazı sosyal medya fenomenleri bu anı cep telefonları ile kayıt altına aldılar.

Hakkârili bir vatandaş ilk defa makinayı görünce şaşırdığını belirterek, ”Yeni Valimiz ile birlikte yeni hizmetler Hakkari’ye sunmaya devam ediliyor. Sayın valimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Hakkari’nin kadim esnaflarından Hacı Aşan “Hakkari caddelerinde ilk defa böyle bir temizlik robotu görüyoruz. Hakkari’ye yenilikler gelecek.

Sayın Valimizin Hakkari’ye göstermiş olduğu ilgiden dolayı kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. Yeni gelen bu vali Hakkari’nin babası olarak tanınacak ve her zaman böyle anılacak. Yollarda ve doğalgazda kendisinin büyük bir desteği var kendisine teşekkür ediyoruz.

Hakkari Hakkari olalı ilk defa böyle bir vali Hakkari’ye gelmiş Allah’ın izni ile valinin sayesinde Hakkari Paris’e dönecek” dedi. Haber: Feyzullah Taş

hakkariye-yeni-elektrik-supurgesi-1.JPGhakkariye-yeni-elektrik-supurgesi-3.JPGhakkariye-yeni-elektrik-supurgesi-2.JPG

Bu haber toplam 2979 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim