• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Belediye'ye teşekkür pankartı

Belediye'ye teşekkür pankartı
Hakkari’nin Medrese Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı hazırladıkları pankartla belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

Medrese Mahallesi sakinleri, belediye tarafından yapılan hizmetlere karşılık hazırladıkları yazılı pankartla çalışanlara teşekkür etiler. Medrese Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Hakkari Belediye Başkan Vekili Şaban Alkan, yapılan çalışmaların bitirilmesi ile birlikte mahallenin yol sorununun kalmayacağını belirtti.

Alkan, “Şu anda hemen hemen tüm mahallerimizde ve ayrıca çarşı merkezinde yol yapım ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir. Görüldü gibi yapılan mevcut çalışmanın bitirilmesi ile birlikte Medrese Mahallesi’nin yol sorunu ortadan kalkmış olacak.

Hakkari halkı hizmetin en iyisine layık bir halktır ve bizlerde bu bilinçle hareket ederek halkımıza hizmet sunmaya çalışıyoruz. Bu mahallemizdeki çalışmanın yanı sıra diğer birçok mahallemizde de asfalt, yol yapım, yol genişletme ve onarım çalışmalarımız devam etmektedir.

Yaptığımız bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte mahalle yollarımız yazın tozdan kışın da çamurdan kurtulmuş olacaktır. Bu çalışmalarımız esnasında bize destek olan halkımıza teşekkür eder, yine çalışmalardan dolayı kendilerine verdiğimiz rahatsızlıklardan dolayı da tüm halkımızdan özür diliyoruz” şeklinde konuştu.

Medrese Mahallesi Muhtarı Cabbar Aydın ise, yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Mahallemiz Hakkari’nin kadim mahallelerinden biridir. Bizler mahalle sakinleri olarak Sayın Belediye Başkanımızın ve arkadaşlarının mahallemizde yaptıkları çalışmalardan dolayı bir teşekkür pankartı hazırladık ve mahallemize astık.

Mahallemizde ilk defa böyle ciddi bir çalışma yapılıyor. Bu çalışma sonrası artık mahallemiz tamamen toz ve çamurdan kurtulmuş olacaktır. Başta Sayın Belediye Başkanımız olmak üzere bu çalışmada emeği geçen herkese tüm mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum. Bu çalışmaların devamını diliyorum” dedi. Hakkarihabertv.com

18538.jpg

Bu haber toplam 4494 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    FEYZULLAH TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    SAVAŞ TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim