• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 11 °C

Bu halka ihanettir

Bu halka ihanettir
Hakkâri’nin tek futbol sahası olan 35 yıllık şehir stadı tarihe karışıyor. Şehir stadının bulunduğu alanının yerine farklı spor tesisi yapılacak il futbolu sahasız bırakılacak.
Yani Hakkâri Türkiye’de tek futbol sahası olmayan il olarak tarihe geçecek.
Bunların tek sorumlusu Hakkâri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüdür. Neden mi projenin gerçek sahipleri ve mimarları onlardır.
 
İlin tek futbol sahasını yıkıp yerine yeni futbol sahası yapmamak için her türlü yolu denediler ve denemeye de devam ediyorlar. Daha doğrusu futbolu ilimizde bitirmek için her türlü yola başvuruyorlar. 
 
Projenin ilk gününden bu güne kadar yaptığımız tüm görüşmelerde bizlere sağlıklı bilgi vermeyen Hakkâri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü her seferinde farklı farlı söylemlerle futbol camiasını oyaladığı gibi bizlere yalan beyanlarda bulunmuşlardır.
 
Bu yapılanlarla Hakkâri halkını, futbol camiasını aldatmışlar, Hakkâri halkına, futbol camiasına en büyük yalanı söylemişler buda halka yapılan en büyük ihanettir.
 
Son yaptığımız görüşmelerde futbol sahasının mevcut alana yerleşmediğini beyan eden İl müdürü futbol sahasının mevcut alana sığmadığı ancak SSK ait Merzan’da bulunan arazide futbol sahasının yapılacağını, ancak köylerde yapılan semt sahalarından bile küçük olacağını ve Merzan’daki alanın futbol sahasına elverişli olmayacağını söylememize rağmen Gençlik spor il müdürü ilimize ve spor camiansa ancak orada futbol sahasını yapılacağını beyan etmiş olup bizde Merzan’da bulunan sahanın ne tribün nede soyunma odalarının o alana sığmayacağını söylememize rağmen hala orada ısrarla futbol sahasının düşeceğini ve bu konudaki bu denli ısrarını anlayamadığımız gibi il müdürlüğünün bu konuda acilen bir açıklama yapmasını bekliyoruz.
 
Şimdi Soruyoruz; 35 yıllık Şehir stadının yeri hazırken ve ilimizde başka futbol sahasının alanı olmadığı halde bu ısrarınıza anlam veremediğim gibi bu konuda Hakkâri halkına ve spor camiasına ne söyleyeceğinizi de merak ediyoruz… 
 
Bizlerde Futbol camiası olarak şunu söylüyoruz
 
Bizler futbol camiası olarak tüm hukuki, yasal hakkımızı kullanacağımızı ve bu konuda demokratik tepkilerimizi de dile getireceğiz. Futbol sahamızı ve futbolumuzu size asla yedirtmeyeceğiz..

Bu haber toplam 10515 defa okunmuştur
  • Yorumlar 25
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim