• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Bulak Mahallesi Muhtar Adayı Nihat Duman

Bulak Mahallesi Muhtar Adayı Nihat Duman
Hakkari’de sevilen ve sayılan Duman ailesinin bireyi Nihat Duman, Bulak Mahallesi’nde muhtar adayı olduğunu açıkladı.

8 yıldır Hakkari’de yaşayan ve mahallede sevilen Nihat Duman, adaylığını açıklarken, mahalleliden destek istemeye başladı. Mahallenin önemli sorunlarını ve beklentilerini bildiğini açıklayan Duman, Bulak mahallesinin muhtarlığına aday olduğunu duyurdu. 


“Ben Nihat duman 8 yıldır bullak mahallede ikamet ediyorum mahallemizde genç yaşta muhtar adayı oldum tabiki bütün sıkıntılar göz önünde bulundurarak aday oldum. ilk başta yaşlı ve yoksul aileler benim gündemimde olacak mahallemizde gençlerimizi de ihmal etmeyeceğim.

Evlenecek olan gençlerimiz beni davet ederse ben ve ailem düğüne katılarak damat kardeşimize bir çeyrek altın takacam gelin kız kardeşlerimizin de aynı şekilde davet ederlerse zarfımızı atacağız düşük bir rakam olmayacak zarfı attığımızda gelin kız kardeşlerimizi her türlü bu desteği sağlayacağız.

Tabiki eğer seçilirsem mahallede birlik ve beraberlik olacak ayrı ve gayrımız olmayacak bir yolun sorunu varsa, bir çöp sorunu varsa bunlar mutlak çözülecek mahallemizin dile getiren sorunları mutlaka çözülecek buna kimse tereddüt etmesin devamlı sahada olacağım cumhuriyet ilk öğretim okulu giriş ve çıkışlarını en güvenli hale getireceğim.

Mahallede herkesin Çöp konteynırı evinin kapısında olacak yeter ki yolun üzerinden olsun beş yıl boyunca yoksul ailelerin yüzü gülecek söylediğim vaatler hep birlikte beraber yapıp göreceğiz inşallah mahallede yep yeni bir düzenleme olacak mahallemizde herkes benim için eşit olacak ev ev dolaşmadım çok seçmenli ailelerin büyükleriyle görüşüyorum fakat diğer ziyaretlerimiz sürüyor.

Devamlı sahada olmak milletimizin sesi olmak bizim görevimiz mahalledeki seçmenlerimizden ve halkımızdan herkesten oy bekliyorum gerisini bana bırakın mahalleniz en üst seviyesine götüreceğim bulak mahallesi sahipsiz olmayacak herkes bilsin ve her türlü sıkıntıları görüyorum inşallah seçilirsem hepsini sizinle beraber çözmüş olacağız. 

Eğer kazanırsam ev ev gezip kimin ne sıkıntısı varsa tek tek giderilecek hemen hemen her evin önüne çöp konteynır konulacak çöpleri sağa sola bırakmak bitecek bütün sokaklar tekrar gözden geçirilecek.

Bir eksik varsa tamamlanacak 15 temmuz şehitler parkı civarında eğer yer bulursam bir camı yapımında çalışacam inşallah ben mahallenin muhtarı olacağım başka işle uğraşmayacağım mahallemizin yanında olacağım bana verdiğiniz oy karşılığı için çalışacağım artık sizin takdirinize bırakıyorum saygılar hepinize.”

Bu imkânları mahalle halkına kazandırmak için gece gündüz aktif bir şekilde çalışacağını belirtti.

BULAK MAHALLE MUHTAR ADAYI NİHAT DUMAN

01-554.jpg33-009.jpg

Bu haber toplam 679 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim