• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Bulak Mahallesi tek kadın Muhtar adayı Medine Atlı

Bulak Mahallesi tek kadın Muhtar adayı Medine Atlı
Hakkari Merkez Bulak Mahallesi’nde yaşayan 41 yaşındaki Medine Atlı, 8 erkek rakibine karşı adaylığını bırakıp ilk ve tek kadın muhtar adayı oldu.

Hakkari’de “Kadın varsa emek var, Güven var” diyerek muhtarlığa adaylığını koyan Medine Atlı, başarılı olmak için çeşitli temaslarda bulunuyor. 

Bulak Mahallesi, bu seçimde Medine Atlı ile yeni bir döneme girmeye hazırlanıyor. Güçlü sesiyle ve bilgi birikimiyle mahallesine yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Atlı, seçim sürecinde mahalle sakinlerini ve esnafları geziyor. Medine Atlı’nın mahalle için umut dolu başlangıcıyla Bulak Mahallesi, daha aydınlık yarınlara adım atmaya hazırlanıyor. 

“KADIN VARSA EMEK VAR, GÜVEN VAR” “Kadın varsa emek var, güven var” diyerek yola çıkan ve muhtarlık hayali kuran Atlı, yaptığı açıklamada “Hayalim olan muhtarlığa, mağdur insanlarımızın sesine ses olabilmek, daha yaşanılabilir bir mahalle ve Bulak Mahallesi hayali için yola çıkıyorum.

Çıktığım yolda vatandaşlarımızın güzel tepkileri ile karşılaşmak beni mutlu ederken, doğru yolda ilerlediğimizi görüyorum. Çok kıymetli mahalle sakinleri yeni dönemde sizlerin desteğiyle seçildiğim ilk günden itibaren çalışma azmim ile sizlere hizmet vermeye devam edeceğime mahallenin bütün sorunları için hızlı karar ve çözüm odakli olacağıma söz veriyorum, başarı yolunun samimiyet, dürüstlük ve çalismaktan geçtiğine inandiğim için adayım. 

Maddi yetersizlikten dolayı soğukta oturan komşumuzu ısıtmak için, aç ve susuz bir hayvana yuva olmak için, yardıma muhtaç ailelere ve yaşlı olanlara evlat ve kardeş olmak için, yaşadığımız yeri yeşertmek ve yenilemek için, işsize iş, garibana aş ve engeli ye yol olmak için adayım. Devlet yardımlarının adil ve etkin dağıtılması özelikle muhtaç olan ailelere öncelik tanıyarak elimden geldiğince adil bir şekilde davranacağıma ve her zaman sizlerin yanında olacağıma söz veriyorum.

Engelleri aşmak için, oturan değil çalışan muhtar olmak için, sevinç ile aydınlık günler için, masanın başında değil yanınızda olmak için adayım. Bunun yanında seçilirsem Hakkari’de okuyan 10 üniversite öğrencilerimize burs sözü veriyorum. 

Mahallemizdeki öğrencilere belediyemiz  ve hayırsever iş adamlarının aracılığıyla burs sağlayıp sokak hayvanları için kıştan soğuktan korunmaları için beslenme ve barınma alanları oluşturacağız. Sizlerin sesi benimle daha güçlü çıkacak ve çıktığımız bu meşakkatli yolda rabbimden hayırlı olmasını diliyorum. Sevgi saygılarımla” dedi.

4c7d9ff3-a954-4584-ac5a-d81f2bd387f2.jpg
img-2014.png

yayın tarihi 29.02.2024

Bu haber toplam 2892 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim