• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Buldan, Hakkari'de halka seslendi

Buldan, Hakkari'de halka seslendi
Hakkari’de halkla buluşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan,” Cezaevlerinin HDP’lilerle dolu olduğunu anımsatarak, bu ülkeye adaleti, barışı, demokrasiyi ve insan haklarını mutlaka ama mutlaka getireceklerini” söyledi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, HDP Hakkari İl binası önünde halkla buluştu. Özgürlük meydanında kitlesel karşılanan Buldan'a Van milletvekilleri, Muazzez Orhan, HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede ve Parti Meclis üyeleri ile partililer eşlik etti. 

Çevre yolu esnafı ve çarşı esnafını selamlayan Buldan, parti binasına geldiğinde ellerinde HDP bayraklı ve yöresel elbiseli kadınların zılgıtlarıyla karşılandı. 

Parti binası balkonunda halka seslenen HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan,” Cezaevleri HDP’lilerle dolu, cezaevleri siyasetçilerle dolu, cezaevleri hasta tutuklularla dolu, sadece cezaevleri değil bugün partimizin her yerine, her alanına saldırılar düzenleniyor. Mecliste milletvekillerimiz hakkında fezlekeler düzenleniyor.

Yine geçenlerde Alahattin Çakıcı’nın avukatı mecliste bir kaos planını devreye koyduklarını çok açık bir şekilde ifade etti. HDP Milletvekilimiz Garo Paylan’a yönelik bir suikast planladıklarını söyledi. Hatta bunu TBMM’de yapacaklarını itiraf etti. 

Ama bakıyoruz bunu söylemesine rağmen yargıdan ses yok, AKP ve Meclis başkanından ses yok. Hiç kimse çıtını çıkarmıyor. Çünkü bu ülkeyi karanlık odaklara teslim ettiler. Bu ülkeyi çetelere teslim ettiler. Bu ülkeyi krizlere teslim ettiler. Artık yönetemediklerini hepimiz biliyoruz. Ama bu kaosların, bu krizlerin gerçekleşmesine de halkımız asla izin vermeyecektir” dedi. 

‘SANDIKLAR NATO’NUN KORİDORLARINDA DEĞİL TÜRKİYE’DE KURULACAK’
Buldan,” Şimdi AKP seçimleri kazanabilmek için NATO’nun koridorlarında, Şam’da, Tahran’da kendisine yandaş aramaya çalışıyor. Zannediyor ki sandıklar NATO’nun koridorlarında kurulacak. Onlar zannediyor ki sandıklar Şam’da kurulacak, sandıklar Tahran’da kurulacak. Hayır sandıklar Türkiye’de kurulacak ve oyları Türkiye halkları kullanacak” 

‘HALKIMIZ ONLARA SANDIKTA DERSİNİ VERECEKTİR!
Halkların Demokratik Partisi olmadan bu ülkede hiçbir sorun çözülemeyecektir diyen Buldan,” Biz bu ülkeye adaleti, barışı, demokrasiyi ve insan haklarını mutlaka ama mutlaka getireceğiz. Çünkü biliyoruz bu ülkenin adalete olan ihtiyacı, demokrasiye olan ihtiyacı, barışa olan ihtiyacı artık gizlenmiyor. AKP bugün bu ülkede barışında, adaletinde demokrasinin de kırıntılarını bile bırakmadı. Biz biliyoruz ki halkımız ona en büyük dersi mutlaka seçimlerde verecektir. Çünkü AKP ve MHP’yi gönderecek güç biziz” diye konuştu. basından

8ddad118-a972-49c6-ac7f-40332a2ebc79.jpgab3802f3-8e99-4d67-b702-b4d58afaa5be.jpga28a843e-97d2-41d7-8994-705909c77a0d.jpg

Bu haber toplam 2322 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim