• BIST 10251.54
  • Altın 2385.844
  • Dolar 32.3429
  • Euro 34.7732
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C

Bunlar Kehanet Değil,,,

Bunlar Kehanet Değil,,,
Peygamber efendimiz s.a.v’in hadis ettiği olayları kaleme alan; Şeyh Abdullah Dağıstani Hz.nin, Müştak Baba Hz.nin, Bediüzzaman Hz.nin ve Seyyid Muhammed Raşid Hz’nin hadisleri,,,

Bölgedeki gelişmelerden çıkara bildiğim sonuçlardır. En baştan söylemek isterm ki; Bana Suriye halkına, Mısır halkına ve Kürt halkına katlıyamlar yapılıyor demeyin siyasete girmiyecem olaya taraftar olmayacam bu kıyamet alametlerini cebimden çıkarmadım hepsi örneklerimle yorumlarımla birlikte, ayet ve hadis. Şimdi değerli okurlarım bunlar çıktımı? çıkmadı mı siz okuyun ve karar verin.

Kıyametin bir çok alameti çıktı. Bu gerçekleşmiş ve halen devam eden alametleri siz değerli okurlarıma sayacam konu Suriye ve orta doğudaki katliamlara kadar gidecek.. 

Müsnedi imam Ahmet, imam Behzatın güzel hadisleri var. Diyor saatin kıyametleri ancak bu olacaklarla çıkacak. 

Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) şöyle buyurdu:

“İslâm garip başladı, başladığı gibi garip olacaktır. O gariplere ne mutlu!” Sordular: “O garipler kimlerdir yâ Resûlullah?" Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) şöyle buyurdu: “İnsanlar bozulduğunda güzel halde bulunanlardır.”

BUNLAR KEHANET DEĞİL..! 

Resulullah s.a.v o alamet için bize bir hadis anlattı Ebu hureyre; Kuzulğtul qitani elel dünya; Dünya için birbirini öldürecekler.! Efendimiz s.a.v  La tequmussaetu; saatin kıyameti kopmayacak taki yeksurul heracu.! Haraç Ne demek dediler ? Qaluvemelha r.d ya resulullah haraç ne demek? Resulullah Efendimiz s.a.v; “El qetlu qet” Öldürme öldürme dedi.!

1-MÜSLÜMANLAR BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRECEK 

Resulullah diyor ki; El qetlu qet Müslümanlar bir birini öldürecek..! Öldüren neden öldürüyor bilmiyor..! Öldürülen de niçin öldürdüğünü bilmiyor diyor.!. Şimdi Iraq, Mısır,Türkiye ve Suriye’de bozuk Museviler irabiler, vahabiler ne yapıyorlar? Adil, Ömer; Adamı getirin hemen kesin..! Boğazı kesenler ne diyor o esnada Allahu ekber..! Boğazı kesilen ne diyor.! La ilahe illallah, ee oda la ilahe illallah diyor, oda la ilahe illallah diyor..! Kesen de Müslüman, kesilen de Müslüman ! çıktı mı? çıkmadı mı? 

2-ZAMANINIZ BEREKETSİZ OLACAK, SU GİBİ AKIP GİDECEK 

Resulullah s.a.v buyurdu; Teqaurrubun fizzaman; Zaman bir birbirine yaklaşacak..! Zamanınız bereketsiz olacak nasıl geçtiğini anlamayacaksınız, bir yıl bir ay gibi, bir ay bir gün gibi, bir gün bir saat gibi, bir saat bir dakika gibi, bir dakika bir saniye gibi, bir saniye bir salise gibi geçecek..! Bundan 20 yıl önce teknoloji fazla gelişmemişti internet, cep telefonu yoktu, bunu kime idrak ediyor 55-60 yaşındaki büyüklerimize söylüyor. 20 yıl öncesini söylüyor, o gülerle bugün arasında o kadar iş yapamıyoruz. Gözümüzü açıyoruz akşam olmuş, vakit geçmiş bereket bitmiş tembellik var. Şimdiki büyüklerimiz, ya ben o zamanlar ne kadar iş yapıyordum diyor. Tirmizi ne diyor; la tequmusse hetta yetaqarabuzzaman kıyametin saati asla kopmayacak taki zaman bir birine yaklaşana kadar. Çıktı mı? Çıkmadı mı? 

3-BİNA YAPMADA BİRBİRLERİ İLE YARIŞACAKLAR 

Resulullah s.a.v buyurdu; Ettaqahulu fil bunyen; Ahir zamanda yalın ayaklılar, çıplak ayaklılar, çobanlar binalarının yüksekliği için bir birleri ile yarışacaklar. Benim binam mı yüksek, yoksa senin mi? Hakkari’de en az bina yüksekliği 9 kat, Belediye imar verse inanın sümbül dağına kuş bakışı bakarız..! Birde natihate sıhhe var gökte temas bir binaları var gidin İstanbul’un tepesinden bakın, Çine bakın, Amerika’ya bakın, Dubai’ye bakın 150-160 katlar bile var. çıktı mı? Çıkmadı mı? 

4-BOZUK KONUŞMALAR BAŞLIYACAK 

Resulullah s.a.v buyurdu; El fuhşu vel tefehhuş yani bozuk kelamlar, bozuk konuşmalar, bozuk dinlemeler; Şimdi günümüzde o kadar çok olmuş ki, sanki bir şiir gibi millete konuşuyorlar ve birebir değil de sokakta yolda genel mecliste özel mecliste kötü kötü konuşuyorlar. Filanın annesi böyle, filanın kız kardeşi şöyle yapmış, şu böyle yaptı, bu şöyle yapmış, gel ya filan kes, güzel bir lakapta takıyorlar gel yaa filan veya hayvan isimleri ile çağırıyorlar, oda alametlerden biri, özellikle ilimizde şöyle çağırıyorlar wére kurémin yada min dîya te kiriyo ve karşısındaki de sırıtarak bunu gayet normalmiş gibi karşılıyor veya oda sırıtarak aynı şekil ona karşılık veriyor…!çıktı mı? çıkmadı mı? 

5-SAYGI KALMAYACAK HERKES BİRBİRİNE KÜSECEK 

Resulullah s.a.v buyurdu; Qatiaturrahim silehi rahim kesmek; O da alametlerinden biri şimdi birde bu büyük günahlar silehi rahim veqet fecetalihil kebira; Gel kardeşinle konuşuyor’musun yok ben kardeşimle, abimle konuşmuyorum, amcamla babam konuşmuyor, dayım ile teyzem konuşmuyor, annem babam konuşmuyor, komşumuzla konuşmuyoruz ee ne oldu günümüzde çokkk olmuş işte yalan mı?. Çıktı mı? Çıkmadı mı? 

6-İYİ VE DÜRÜSTLER DIŞLANACAK, KÖTÜ VE YALANCILAR BAŞA GETİRİLECEK 

Resulullah s.a.v buyurdu; El Kavl Ül emin; Mutlaka Salih insanlar fakir olacak, toplumu az olacak, millet ya boş ver bu adamı bu adam hak konuşuyor diyecek. Ve teqvirul emin, emin kişilere millet ne diyecek, bu haindir. Vehtimanu ğain; hain kişilere millet aha bu çok iyidir mükemmeldir neden siyaset yapıyor, neden yalanı var, neden birkaç sapık var yanında. Hakkı anlatan ise yok boş ver bu adamı. Neden? etrafında kimse yok yalanı yok, parası yok.!. Bozuk şeyler anlatanların kanalları var, radyoları var, dergileri var aha bu adam iyidir,dürüsttür diyorlar...! İşte bunlar çıktı mı? çıkmadı mı? 

RESULULLAH S.A.V BUYURDUKİ; Gelecekte gerçeği duymayan sağır, hakkı söylemeyen dilsiz, gerçeği görmeyen kör, fitneler olacak, kim o fitneye doğru giderse fitne de onu kendine çeker, o fitnede dille bir söz söyleyip tahrik etmek kılıçla vurmak gibi tehlikelidir.

Ebu Davud 4264, İbni Mace Fiten 3967, Tirmizi Fiten.: ve yine efendimiz s.a.v Ahir zamanda emanet işin ehli olmayana geçecek.Yani emanetten kasıt; Liderlik, Başkanlık, Müdürlük, Vekillik, Valilik, v.b idareciler Allah korkusu olmayanların eline geçecek. Günümüzde görüyoruz zaten örnek vermeye gerek yok, ne demek istediğimi anladınız. 

7-POLİSLER ÇOĞALACAK 

Resulullah s.a.v buyurdu; Ve minha kuzuğtu şurka; diyor kıyamet kopmayacak ta ki polisler çok olunca. ee şimdi Hangi devletin polisleri az, şimdi diyorlar ki polissiz olur mu? ee dinimizin emirlerinden uzak düştük tabi polis çok lazım çünkü fitne fesat oldu, emperyalist devletler ırkçılık yapıyor, hırsızlar çoğaldı, haram yedik, faiz yedik, fakat ne zaman tamamıyla Allahın emirlerini yerine getirdik işte o zaman polislere ihtiyacımız olmaz. 

8-GİYİNMİŞ ÇIPLAKLAR 

Hayrünnisa Gül tesettürün içini boşalttı, Emine Erdoğan'ın kıyafeti yozlaştı!.. 

İşte delili; 35. (5969)- [Müslim, Cennet 53, (2857), 52, (2128).] Ebu Hureyre (radıyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Ömrün biraz uzarsa Ateş ehlinden iki sınıf insan göreceksin..! 

1- Ellerinde sığır kuyruğu gibi ince uzun bir şey taşıyan halka zulüm eden insanlar göreceksin. Bu elinde ince uzun bir şey olup insanlara vuran kimdir dediler? Efendimiz s.a.v polisler diye buyurdu.

2- Giyinmiş, çıplak kadınlar ki bunlar Allah´a taatten dışarı çıkmışlardır. Bunlar, başkalarını da baştan çıkarırlar. Başları deve hörgücü gibidir yani örtülerini bağlarken başlarında topuz yaparlar güzel görünmek için. Bu kadınlar cennete girmek şöyle dursun, kokusunu dahi almazlar. Halbuki onun kokusu şu şu kadar uzak mesafeden duyulur" buyurdular." Onlar Allah´ın gadabına uğrayarak sabaha ererler, Allah´ın nefretine uğrayarak akşama ererler." 

Bu bayanlar her zaman erkeklerle yolda, cafelerde, parklarda gördüğümüz, üstü minare altı Paris dediğimiz itikadı bozuk cemaatlerin kukla veya maymun müritleridir. Başları deve hörgücü gibidir yani örtülerini bağlarken başlarında topuz yaparlar devenin kamburu gibi, güzel görünmek için de pembe mor sarı renklerde tesettür takarlar, altta kot, kotun altında topuklu ayakkabı giyerler, çanta, ayakkabı, renk olarak tesettüre uydurulur.! Halbuki Allah c.c bayanlara diyor ki; “Ey kulum ben sana süslen diye örtün demedim.! Sana süsünü gizle diye örtün dedim” buyuruyor. emevi islamının günümüzdeki tezahürü amerikancı islam ve mürcienin yeniden şahlanışı da diyebiliriz..! 

Kadınların,kızların;başı,saçı,kolları bacakları açık olarak sokağa çıkmaları haram olduğu gibi ince süslü dar ve hoş kokulu elbise ile çıkmaları da haramdır. Böyle çıkmalarına izin veren razı olan ana babası kocası veya kardeşi de onun günahına ve azabına ortak olurlar. 

Ey örtülü çıplaklar;
Boynu açıkta bırakan tesettür olmaz.
Dar pantolonlarla tesettür olmaz.
Makyajla, gözlükle, parfümle tesettür olmaz.
Tesettür süslenmek için değil, süsü örtmek içindir. 

Nur suresi 31. Ayet; Ve mü'min kadınlara söyle, bakışlarını indirsinler (haramdan sakınsınlar) ve ırzlarını korusunlar. Zahir olan kısımlar (görünen el, yüz ve ayaklar) hariç, ziynetlerini açmasınlar. Ve başörtülerini yakalarının üzerine koysunlar (örtsünler). Ve ziynetlerini, kocaları veya babaları veya kocalarının babaları veya oğulları veya kocalarının oğulları veya erkek kardeşleri veya erkek kardeşlerinin oğulları veya kız kardeşlerinin oğulları veya kadınlar veya ellerinin altında sahip oldukları (cariyeler) veya erkeklerden, kadına ihtiyaç duymayan hizmetliler veya kadının avret yerlerinin farkına varmayan çocuklar hariç, açmasınlar. Ve gizledikleri ziynetleri bilinsin diye ayaklarını vurmasınlar. Ey mü'minler, hepiniz Allah'a tövbe edin! Umulur ki, böylece felâha eresiniz. 

Yukarıda verdiğim Ebu hureyrenin naklettiği hadisi tevsiri; Efendimiz s.a.v ne diyor sünfal min ehli nar; cehennemin iki sınıfı var sahabeler bunlar kimdir ya resulullah lem arahuma bunlar isravel mirace hani efendimiz s.a.v diyor ya hepsini gördüm fakat diyor iki kişi görmedim ne demek görmedim demek.! Demekki o kadar ağır bir azapları var ki efendimiz s.a.v görmedim diyor..! 

Kimdir bunlar ya resulullah diyorlar; Nisaul Kasiyatu nariyat; Bir bayanlar var diyor kasiyatu nariyat hem giyinmiş hem de çıplaktır suphanallah, bidaha ya resullullah o vasıfları nelerdir? rumeyyelatu mailat şimdi kasiyatu nariyat ne demek çok tevsirleri var birine kasiyatu minnimetillahi tebareke teala allah c.c nimetleri verdi yani giydiler anlamında evleri var, arabası var, altınları var, çoluk çocukları var, yemekleri var, içmeleri var fakat ariat en şukriha onlar Allaha o nimetlere şükretmiyorlar. 

Ayrı bir tevsiride var kasiyatu li bahbi eébabiyi eriyatu li bağib ağab, şimdi bir tarafları kapanıyor öteki tarafları açık yani kafada tesettür altta kot veya diz üstü etek, dar ve renkli subhanallah 1435 sene önce bunları efendimiz s.a.v söylemiş sanki yanımızda bizimle bu çağda yaşıyor gibi zaten maneviyatta var resulullah s.a.v yani şimdi subhanallah Türkiye içerisinde kumuş çok az ya tüccarlar az getiriyorlar ya onun için dizin üzerinde elbise var. Fakat dizin altında yok ee kumaş yok, kolu açıktır maksat yani israf olmasın, göğsü hepsi açıktır maksat nefes alacak. Yine efendimiz s.a.v Mumayyelatul mailat ; Bunlar yürüdüğü zaman sağa sola kıvıracak bakın 1435 yıl önce bu günü söylemiş ! işte  ehli sünnet vel cemaatin itikatı ne kadar da büyük görün.. Çıktı mı? Çıkmadı mı? 

Yine efendimiz s.a.v “İnsanlar üzerine öyle bir zaman gelecek ki, kişinin helak olması, sevdiğinin, eşinin, anne-babasının ve çocuklarının elinden olacaktır. Onu fakirlikle ayıplarlar, gücünün üstünde tekliflerde bulunurlar, o da dinini kaybedecek işlere girer ve helak olur.”

|Hadis-i Şerif Meali, Kaynak: Zeynu’l-Irakî, Tahricu Ahadisi’l-İhya-İhya ile birlikte-,II/24; Ayrıca bu hadisi, Hattabî, el-Uzle; Beyhakî, ez-Zühd adlı eserinde zikretmiştir. 

9-KADINLAR ESTETİK YAPACAK 

Resulullah s.a.v buyurdu; Ve minha tebekucul nisa; Kadınlar şimdi iki parantez içerisinde güzellik yapma var "GÜZELLİK MERKEZİ, VEYA ESTETİK" Sanki mevlam tevareke taala dememiş biz seni en gezel biçimde yarattık eyy ademin oğlu güzellik uzmanıymış, efendimiz s.a.v bunlardan 1435 sene önce bahsetti kaşları sübhanelike yapıyorlar gözleri rabbim siyah yapmış onlar yok biz kabul etmiyoruz yeşil olsun, ondan sonra dudaklarım ince, göğüslerim küçük, popom dik değil ee iğne vurdu. Ne oldu  MAYMUN gibi oldu. Bunlar Çıktı mı? çıkmadı mı?Devam edecek...

Sûfî Mümin El Abbasî el Haşımi

Bu haber toplam 12838 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
  • Hakkari gelenekleri ve taziye"09 Ocak 2024 Salı 10:21
  • Ahmet Şen "Talebim Yok"09 Ocak 2024 Salı 10:17
  • BRAVO KIZLAR!08 Ocak 2024 Pazartesi 13:09
  • Karanlıklara ışık tutmaya devam edeceğiz23 Aralık 2023 Cumartesi 10:44
  • Hakkari'mize hep birlikte sahip çıkalım!21 Aralık 2023 Perşembe 10:17
  • Günah Keçisi…12 Aralık 2023 Salı 15:33
  • Yaptığınız yanlış ilinize zarar verdi!08 Aralık 2023 Cuma 08:50
  • Bölge Müdürü Talay'dan "Elektrik" aldım!22 Kasım 2023 Çarşamba 16:47
  • ABARTIYORUZ!13 Kasım 2023 Pazartesi 12:43
  • Yine eskiye döndük!08 Kasım 2023 Çarşamba 16:48
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim