Çarşı merkezindeki drenaj çalışmaları tamamlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan yağmur suyu drenaj hattı inşaat çalışmaları tamamlandı.
Yağmur suyu drenaj hattı olmadığı için yıllardır en ufak yağışlı bir havada çarşı merkezinin gölette döndüğü kent merkezi artık bu sıkıntıdan kurtuldu.
Hakkari Belediye Başkanlığı ekipleri çarşı merkezi Cumhuriyet caddesi üzerinde başlattığı çalışmaların başında bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Okay, çarşı merkezindeki yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
Bu çalışmalara en çok sevine kesimlerden biri olan esnaflar ise, en ufak bir yağışlı havada caddenin gölette döndüğünü ve yağmur suyunun işyerlerine kadar girdiğini belirterek, belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş
YASAL UYARI:
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Güncel