• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

CHP'li Samioğlu “Partilere baraj engeli demokrasi ayıbıdır”

CHP'li Samioğlu “Partilere baraj engeli demokrasi ayıbıdır”
CHP’de birinci sırada aday gösterilen Yakup Samioğlu, Ankara’daki tanıtım programından sonra memleketi olan Hakkari’ye gelerek yoğun seçim çalışmalarına başladı.

CHP HAKKARİ MİLLETVEKİLİ ADAYI SAMİOĞLU; “PARTİLERE BARAJ ENGELİ DEMOKRASİ AYIBIDIR”

Siyasette yeni sima olan ve beyfendiliği ile tanınan Samioğlu meydanında ilgi odağı oldu.  CHP İl Başkanlığı seçim bürosunda basın mensuplarına aday arkadaşlarıyla toplantı yapan Yakup Samioğlu’nun sözleri AKP’ye yakınlığıyla bilinen a haber’de saptırılarak CHP Hakkari’de HDP için çalışıyor” şeklinde yansıtıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Samioğlu şunları söyledi; “CHP Hakkari’de bir tabela partisiydi. Biz partiyi ilk kez halk ile bütünleştirdik. Kapımız her saat ardına kadar her kesime açıktır. Samimiyetimize güvenen halkımız sıcak çayımıza ortak olarak yoğun ziyaretler gerçekleştiriyorlar. 

CHP Hakkari’de hak ettiği yerde değil. Halkın partisini halka yakınlaştırmak için ben ve arkadaşlarım görev üstlendik. Bu seçimlerde üç sloganla yola çıktık. 1-CHP iktidarda olsun. 2-AKP yok olsun. 3-Hiçbir partiye baraj engeli konulmasın…

Biz parti olarak her türlü yasak ve yasaklamalara karşıyız. Baraj ayıbı olmasın istiyoruz. A haber kanalı bu söylemlerimizi çarpıtarak, akla ve mantığa uymayan bir kalıp içinde yansıtarak “CHP Hakkari’de HDP için çalışıyor”şeklinde yansıtmıştır. Biz parti tüzüğümüzü, ilkelerimizi, halka olan sorumluluğumuzu, ciddiyetimizi bilerek CHP’li olduk.

Seçimler bir demokrasi yarışıdır. Kazansak da, kazanmazsak da CHP’liyiz ve partimiz için sonuna kadar çalışacağız. Yalan haber ile bize iftira atan a haber hakkında Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak suç duyurusunda bulunacağız.

AKP’yi de eriteceğiz, ampulu da kıracağız. Bizi bu yolda AKP ve ona bağlı medya kurumları yıpratamayacaklardır. CHP gümbür gümbür geliyor. Hakkari gibi hassas bir bölgede gittiğimiz her yerde sevgi ile karşılanıyoruz.”

 

        

Bu haber toplam 4280 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim