Colemerg Spor Kulübü bir ilki başardı

Colemerg Spor Kulübü bir ilki başardı
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından organize edilen Kulüpler Arası Halk Oyunları yarışması 15 Temmuz günü Artvin ilinde yapıldı.

14 bölge şampiyonalarının katıldığı finalde Hakkari'yi temsil eden Colemerg Spor Kulübü Türkiye İkincisi olarak bir ilki başardı.

 Kulüp başkanı Adil Adıyaman bu başarıdan dolayı oyuncularını tebrik etti.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Hakkari İl Temsilcisi Sıtkı Zerek Türkiye Finalinde Hakkari'yi çok güzel temsil eden ve başarılı olan Colemerg Spor Kulübü yönetimine , eğitmenlerini ve halayın sultanları oyuncularını tebrik ederim.

Bu yarışmaya katılmamıza katkılarından dolayı Hakkari Valimize, Hakkari Üniversitesi Rektörüne, Hatso Başkanı Servet Taş'a , Muhasebeci Kenan Bilicanoğluna teşekkür ederiz.

Halk Oyunları Çok zengin ilimizin kültürünün korunması geliştirilmesi ve temsiliyetinin iyi olması için çalışmalarımız devam edecektir. Hakkarihabertv.com

halk-oyunlari-001.jpghalk-oyunlari-1-004.jpg

HABERE YORUM KAT
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.