• BIST 9909.34
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

ÇOMÜ Anıtkabir turu düzenledi

ÇOMÜ Anıtkabir turu düzenledi
ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Birimi Kepez Özel Eğitim Meslek Okulunda VR ÇOMÜ etkinliği gerçekleştirdi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Sorumluluk Birimi, Engelliler Haftası kapsamında Kepez Özel Eğitim Meslek Okulunda miniklerle buluşarak VR ÇOMÜ projesi ile sanal Anıtkabir turu etkinliği gerçekleştirdi.

16 Mayıs Salı günü Kepez Özel Eğitim Meslek Okulunda gerçekleştirilen etkinliğin ardından Hediyem Gelsin projesi kapsamında miniklere hediyeler dağıtıldı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğüne bağlı Sosyal Sorumluluk Birimi, miniklere VR ÇOMÜ Projesi kapsamında sanal gerçeklik turu imkanı sağlamaya devam ediyor. Engelliler Haftası kapsamında Çanakkale’nin merkez ilçesine bağlı Kepez Özel Eğitim Meslek Okulunda gerçekleştirilen proje kapsamında gönüllü ekip miniklerle bir araya geldi.

comu-anitkabir-turu-duzenledi.jpg

ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Sorumluluk Birimi hayata geçirdiği projede öğrencilere VR gözlük yardımıyla sanal bir şekilde Anıtkabir’i gezdirdi.

ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde bulunan Sosyal Sorumluluk Birimi, öğrencilere VR gözlükler aracılığıyla sanal bir Anıtkabir turu düzenledi. 

Çanakkale'nin merkez ilçesine bağlı Kepez Özel Eğitim Meslek Okuluna yapılan ziyaret kapsamında, öğrenciler VR gözlükleri takarak Anıtkabir'i sanal bir şekilde ziyaret ettiler. Yaklaşık 25 öğrenci arttırılmış gerçeklik özelliği sunan VR gözlükler aracılığıyla Anıtkabir’de buluştu. Gözlüklerle, kendilerini Anıtkabir’de hisseden öğrenciler büyük mutluluk duydu.

Ayrıca, Kepez Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenleri ve personeli de VR gözlüklerle Anıtkabir'i gezerek öğrencilerinin heyecanlarına ortak oldular. Etkinliğin ardından gönüllü ÇOMÜ öğrencileri, Kepez Özel Eğitim Meslek Okulunda bulunan öğrencilere; pantolon ve tişört hediye etti.

ÇOMÜ Sosyal Sorumluluk Projelerinden Sorumlu Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın ve Sosyal Sorumluluk Birimi Sorumlusu Doç. Dr. Nazan Çakırer Çalbayram projenin koordinasyonunu üstlendi. Etkinliğe yoğun ilgi gösterildi.

Etkinlik kapsamında gönüllü olarak çalışan ÇOMÜ öğrencisi Enes Semiz, “Engelliler Haftası kapsamında, zihinsel engelli bireylerle buluşarak gerçekleştirdiğimiz etkinlik açıkçası beni ve ekip arkadaşlarımı çok mutlu etti.

Onların saf ve temiz duygularıyla temas edebilmek, onlara dokunabilmek ve bir parça da olsa onları mutlu edebilmek bizim için eşsiz bir deneyimdi. Umarım bu tarz etkinliklerimiz artarak devam eder. İmkan sağlayan tüm hocalarıma ve desteğini esirgemeyen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Hakkarihabertv.com

 

 

Bu haber toplam 585 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim