• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

ÇOMÜ Butik, 1000 kez hizmet verdi

ÇOMÜ Butik, 1000 kez hizmet verdi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Sorumluluk Birimi projelerinden biri olan ÇOMÜ Butik, hız kesmeden faaliyetlerine devam ediyor.

ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Hasan Mevsuf Spor Salonunda bulunan Butik, üniversite öğrencilerinin anlık ihtiyaçlarını karşılama amacıyla destek projelerini uzun yıllardır sürdürüyor. Bu kapsamda ÇOMÜ Butik, 10 Ekim 2022- 29 Kasım 2022 tarihleri arasında üniversiteli gençlere 1000 kez hizmet sağladı.

ÇOMÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, Sosyal Sorumluluk Birimi projelerinden biri olan ÇOMÜ Butik, üniversiteli gençlere destek vermeye devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin ücretsiz bir şekilde hizmet alabildiği projelerden biri olan ÇOMÜ Butik, erzak, ev eşyası, giyim ve malzeme desteği gibi alanlarda çalışmalarını sürdürüyor.

Öğrencilerle ürünlerin buluşturulabilmesi adına büyük bir rol üstlenen ÇOMÜ Butik, Terzioğlu Yerleşkesi Hasan Mevsuf Spor Salonunda bulunuyor. Bu kapsamda ÇOMÜ Butik, üniversiteli gençlere 10 Ekim 2022- 29 Kasım 2022 tarihleri arasında 1000 kez hizmet sağlayarak bir rekora imza attı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Medya ve Kültürel Çalışmalar Yüksek Lisans programı öğrencisi Aykan Şahin yaklaşık 1 yıldır ÇOMÜ Butik bünyesinde gönüllülük esaslı çalışıyor. Şahin ÇOMÜ Butik hakkında “Bu birimde üniversiteli arkadaşlarımıza gündelik hayatlarını kolaylaştırmaları adına destek olmaktayız.

Bu noktada gönüllerimiz ile haftanın 5 günü yorulmadan çalışarak her öğrenci arkadaşımıza ulaşmayı hedeflemekteyiz. ÇOMÜ butik alanında giyimden, ev eşyasına, erzaktan kitaba kadar birçok yelpazede ürün bulunuyor.” dedi.

comu-butik-1000-kez-hizmet-verdi-2.jpg

Üniversite öğrencisi olarak böyle bir birimde çalışmanın önemini aktaran Şahin “Öncelikle bu oluşumun içinde olmak kendime olan saygımı ve güvenimi arttırıyor. Paylaştıkça çoğalan mutluluğu her çalışma anımda hissediyorum. ÇOMÜ’nün ne kadar büyük bir aile olduğunu ve kenetlendiğimizde her türlü zorluğu aşabildiğimizi gördüğüm için umutlarım her geçen gün artıyor.

comu-butik-1000-kez-hizmet-verdi-3.jpg

Bu vesileyle bizlere yol gösteren emek veren ve desteklerini esirgemeyen başta Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın’a ve tüm hocalarımıza teşekkür ederim. Son olarak çalışma arkadaşlarımızla motto olarak belirlediğimiz slogan ise ‘Mutlulukla mutlu olan insanlarız ve herkesi bu mutluluğa davet ediyoruz’.” cümlelerini aktardı.

‘Ailem yanımdaymış gibi hissettim’

ÇOMÜ Butik bünyesinden hizmet alan ÇOMÜ Kadın ve Aile Çalışmaları Yüksek Lisans programı öğrencisi Canan Yavuz, “ÇOMÜ Butik’ten ilk kez hizmet alırken, böyle bir hizmetin ücretsiz olması karşısında çok şaşırmıştım.

Butik maddi olarak en zor zamanlarımda en çok ihtiyaç duyduğum ürünlerin karşılanması konusunda yükümün hafiflemesine yardımcı oldu.  Öğrenci arkadaşlarımın çekinmeden isteklerini dile getirebildiklerini gördüğüm ilk an ise daha önce hiç hissetmediğim bir güven duygusu oluştu içimde. Okulumun böyle bir hizmeti olduğu için kendimi güvende hissettim.” diyor.

comu-butik-1000-kez-hizmet-verdi-1.jpg

Ayrıca Yavuz, “Destek aldıktan sonra geri kalan ihtiyaçlarımın da butikten zamanla karşılaşabileceğini düşündüm. Özellikle aylık erzak desteği eğitim dönemi içerisinde bana çok yardımcı oldu. Gerek giyim, gerek yiyecek, gerekse ev eşyası konusunda birçok ihtiyacım butik sayesinde karşılandı.

Bu ihtiyaçlarımın karşılandığını gördükçe yanımda ailem varmış gibi hissettim. Bu güven duygusu eğitim hayatımdaki başarının artmasına ve sosyal sorumluluk bilincimin oluşmasına sebep oldu.” cümlelerini ifade etti.

Bu haber toplam 731 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim