• BIST 5.372,66
  • Altın 1344.027
  • Dolar 21.2732
  • Euro 22.8334
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

ÇUKURCA DA TÜRBEDEKİ AĞAÇLAR BUDANDI

ÇUKURCA DA TÜRBEDEKİ AĞAÇLAR BUDANDI
Hakkari nin Çukurca ilçesi Emir Şaban Camii ve türbesi çevresinde yıllar sonra İlçe Müftülüğü tarafından genel bakım ve temizlik çalışmaları yapıldığı belirtildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren İlçe Müftüsü Talip Boynukara, cami ve türbe etrafının temizlenip ağaçların da budandığını belirtti. Boynukara, "Türbe ve caminin etrafında uzun yıllardan beridir bakım yapılmamış. Bu yüzden ağaçlar özellikle hayati fonksiyonları kaybetme durumuna gelmişti.

Ağaçları budayarak etraf güzel bir görünüme kavuşturuldu. Özellikle belirtmek istiyorum var olan yeşil ağaçlar korunmuştur. Sadece yıllardan beridir kuru olan bıtım ağaçları budanmıştır.

 Aynı zamanda kuru olup kesilen ağaçlar yerine yeni fidanların dikilmesi için çalışmalar yürütülmektedir. Kuru olan ağaçlar camilerimizin kışlık ısınma ihtiyaçları için değerlendirilmiştir" dedi.(İHA)

Bu haber toplam 2823 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim