• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C

Çukurca’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

Çukurca’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi vatandaşların yoğun katılımıyla açıldı.

AK Parti Çukurca Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına, Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Ak Parti Hakkari Merkez ilçe başkanı Cumhur Demir, Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu üyesi, Av. Abdulmecit Tarhan, Ak Parti Çukurca İlçesi Başkanı Hüseyin Yılmaz, Ak Parti Hakkari Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter, Ak Parti Hakkari Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, İş adamı H.Osman Ölmez, Kemal ölmez ile Hakkarili vatandaşlar ve Çukurcalılar yoğun bir ilgi ve katılım gösterdi. Açılışta vatandaşlara seslenen Çukurca Belediye Başkan adayı Nazmi Demir’den müjdeli haberler geldi.

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya Seçim Koordinasyon Merkezinde kurban kesildikten sonra açılış kurdelesini keserek hayırlı olmasını diledi.

‘Sayın Cumhurbaşkanımızın Çukurca’ya bol bol selamlarını getirdim’

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Ak Parti Çukurca Belediye Başkan Adayı Nazmi Demir: “Sayın İl Başkanım, Kıymetli İl ve İlçe teşkilatımız, Çok değerli Çukurca halkı Hepinizi Saygı ve Sevgi ile selamlıyorum. Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışına hoş geldiniz şeref verdiniz. 

Beni bu göreve layık gören; Başta, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, il başkanımız Sayın Zeydin Kaya’ya ve tüm parti teşkilatımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın Çukurca’ya bol bol selamlarını getirdim. Kendileri Çukurca için her türlü imkanı seferber etmeye hazır olduklarını ifade ettiler. 

Yıllarca Cenab-ı Allah’a dua ettim. Doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim memleketime, Güzel Çukurca’ma hizmet etmeyi bana nasip etsin diye rabbime şükürler olsun ki bugün bana memleketime hizmet etme yolunu açtı. Bugün sizlerleyim, ‘Baba Toprağım’ memleketim kadim ilçemiz Çukurcadayım. Burda olmanın burda sizlere hizmet edebilecek olmanın, onurunu ve gururunu yaşıyorum. Çukurca’mız hizmetin en iyisine layıktır. 

Siz kıymetli Çukurca halkımıza yakışır hizmetler yapabilmek için, sizlerle el el gönül gönüle vererek durmadan, yorulmadan çalışacağız inşallah Ak Partimizin belediyecilik anlayışı ile ilçemizde çalınmadık kapı, girilmedik sokak, sıkılmadık el ve çözülmedik sorun bırakmayacağız. Çukurca’mıza hizmet aşkıyla doluyuz. 

Değerli Çukurcalılar: Çıktığımız bu yolda bizlere verdiğiniz güvene ve göreve layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hiç kimsenin buna şüphesi olmasın Çukurca’mız için ne gerekiyorsa yapacağız. Bizim için Çukurca’mızın her bir Ferdi eşittir, aynıdır ve değerlidir.

Aramıza Nifak tohumu sokmak isteyenlere bu fırsatı vermeyin! Biz birlikte güçlü olacağız. Birlikte başaracağız, birlikte kadim ilçemizi en güzel hizmetlerle tanıştıracağız bizim için asıl önemli olan şey Çukurcamızdaki birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur ortamının oluşmasıdır. Her şeyden önce bizim bunu sağlamamız gerekir. 

Allahın izniyle Adil ve Adaletli bir yönetimle Hak ve Hukuktan şaşmadan Çukurca’mızı huzur ortamına kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Yüce rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin bizi sizlere mahçup etmesin. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

6e7f9f43-80ec-4cc4-b9c3-36b7fe0a6767.jpgb52350f7-21ca-4305-b0d7-4a024d7fd3ad.jpg6883df5e-5cba-4597-bd62-d7a3994d0091.jpg

Bu haber toplam 1293 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim