• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Dağgöl Mahallesi Özbek'ten doğalgaz istedi

Dağgöl Mahallesi Özbek'ten doğalgaz istedi
Hakkari’nin Dağgöl Mahallesi sakinleri AK Parti Hakkâri İl Başkanı - 23.Dönem AK Parti Hakkâri Milletvekili Abdulmuttalip Özbek’ten doğalgaz talebinde bulundu.

İlçe, belde, köy ve mezralarda ziyaretlerde bulunan Başkan Özbek ve beraberindeki partililerin durağı bu defa da Dağgöl Mahallesi Kalealtı semti oldu.

Başkan Özbek, mahalle sakinleri tarafından coşkulu bir şekilde karşılandı. Açık havada etrafına toplanan 7’de 70’e herkesin sorun ve taleplerini dinleyen Özbek, parti ayırımı gözetmeksizin halkın hizmetkârı olduklarını söyledi.

Mahalle sakinleri Başkan Özbek’e mahallelerine 200 metre mesafede doğalgaz çalışmalarının durdurulduğunu belirterek, doğalgaz talebinde bulundular. Başkan Özbek, ilgili bakanla bir telefonla görüşmesi yaparak mahalle sakinlerinin selamlarını ilettikten sonra doğalgaz taleplerini iletti. Dağgöl Mahallesi Kalealtı semtinin en kısa sürede doğalgaza kavuşacağını ifade eden Başkan Özbek, her zaman halkın yanında oluklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Özbek, ”Bakın burada kadın kardeşlerimiz de aramızda bulunuyor. Şunu bilin ziyaret ettiğimiz hiçbir yerde bir şey talep etmiyoruz. Kim olursa olsun parti gözetmeksizin herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. Ben sizin hizmetkarınızım sorun ve taleplerinizi her zaman rahatlıkla bana iletebilirsiniz.

-Mahalle sakinleri taleplerini sıraladı

Mahalle sakinleri Başkan Özbek’e;” Sayın başkanım halkla diyaloglarınızı her zaman halkın içinde olduğunu biliyoruz. Dağalgaz talebimizden yanı sıra mahallemizin başka sorunları da bulunuyor.

Kale tepede yerinde çıkan kayalar yüzünden korku içindeyiz. Bu taşlar her an birilerinin üzerine düşebilir acilen önlem alınması gerekir. Şehit Selahattin İlköğretim okulu önüne de alt ve üst geçit talep ediyoruz. Burası 4 yol ve öğrenciler karşıdan karşıya geçmekten zorlanıyor” şeklinde taleplerini ilettiler.

Dağgöl Mahallesi Muhtarı İvdi Taşkın’da mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Özbek ve beraberindekilere teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

dsc-5533.JPGdsc-5540.JPGdsc-5548.JPG

Bu haber toplam 1746 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim